Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Še dobro da smo bili v sredo na primorskem, da smo se spomnili kako zgleda, če sije sonce
. Sem vedno polna idej
...spet mami nalezla
zbolel in zdaj še vedno spi, ponoči je bil pa priden, da je mamica spala
.
Pol sem ga le naštimala, da je dal Ani večerjo, da sem jaz Žiga zrihtala. Ma ti moški
Gospodinjstvo - ne tega se pa ne bom pritaknil
Mogoče posesa, pa 1x na mesec po dnevni prah mogoče pobriše, potem je pa že konec
- mislim o otroških zadevah
Ko sta se tamala zbudila, smo bli še nekaj časa v sobi, pa se gospod ni dal motit
,tu je taakooo lepo vreme, kosilo smo pojedli,zdaj pa gremo v trgovino.Sej verjetno mi bo žal,ker bodo vsi tam,ampak kar se mora, mora se
, ja sej ni čudno,da je pol tak,ampak nikoli ni prepozno za prevzgojo
. Sem ji mislila kupit navadnega sam mal večjega, pa so imeli razstavljenega enega, ki cmoka, smrči,... na srečo vsaj ni bla tista Anabel, ki stane 60 eur
. A, sem žleht