Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Na koncu pa bo klopca za otroke (baje ima nosilnost 100 kg
.... sem ravno včeraj šla v tega xxxlutza, pa niso imeli nič kaj izbire pri vozičkih.... bom morala iti v tistega v smeri proti Celovcu...., pa pa še v Toysa in Trio pogledat.....
a je kje v bližini west centra v grazu ali tam pr seiersbergu, kje pa je v celovcu?!?!?
Itak pa sva rekla, da bova s sobico zaenkrat še počakala in da pride na vrsto ko bo otrok malo odrastel.. Zaenkrat jo bom še js imela v najemu za delovni kabinet
kar mi še zdaj ni čist jasno, ampak kajo da rabi to zavetje ....no in pol bi taka košarica bla idealna, čez dan bi si jo peljala v kuhno in dnevno, večer pa v spalnico!!!!
veselo bije, mami jih je pa slišala najprej zarad kil, potem pa še zaradi pomanjkanja železa (za obeoje je pa najbrž krivo to, da mi paše sama prepovedana hrana - če bi lahko, bi še vodo spohala