Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Uglavnem, sam to sm hotla povedat da je men tut skos tekla kri iz nosa, tko vsak dan ponavad zjutraj od kakega 8 tedna dalje. No zdej mam pa kake 14 dni že mir s tem, mi je pa G rekla da ni to nč posebnega ker maš baje povečan pretok al kaj...pojma nimam, njej je itak vse normalno
. Kraj mi ni pomemben, ce se jaz odlocim, da grem se lahko dobimo tudi v Radencih, čeprav sem sama iz okolice Kopra
, ni problema!
Meni je vseeno v katerem koncu slo. se dobimo, bom šla pa na krajši izletek, sem vedno za
zraven pripeljala, ampak za bubija vem, da na Trojanah ne bi imel kaj počet. V Tivoliju je lušno igrišče in čolnalna, ZOO je itak aktualen.
pa se bo moral še malo pozanimat, če mu papirji od bubija še veljajo oz. če jih bodo zahtevali. Lani ga ni nihče nič vprašal, res pa je, da so bile okoliščine drugačne.