|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.12.2007 12:19:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 12:25:16   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zATO pa jaz nikoli ne bi vzela tipa s prtljago (beri: otrokom od prej). Tu mač komplikacij to potergne s seboj. Videno na vsakem koraku.
Že imaš otroka? Adijo!



Si pa zagrenjena.. Predstavljaj si, da ostaneš sama z otrokom... Da te nihče ne bo hotel imeti za partnerko, ker imaš otroka.... Uf, ti bo nekaj manjkalo... user posted image

Prva anonimna... Zakaj pustiš, da se dere, da tepe tvojo hčerko, z njegovo je pa tako sladek? Jaz tega ne bi nikoli dopustila, ker otrok je otrok, partnerji pridejo pa gredo.... No, odgovorov nisem brala, tako da samo na kratko povedala...




joj, no.user posted image tole je meni tako zmotno mišljenje. zame je otrok otrok in njegov oče bo vedno njegov oče. in ne bo kar prišel in šel. tako kot mu bom vedno jaz mama in anonimna mama svoji punčki, tako bo oče vedno oče tisti punčki,ki si jo sedaj tako prosto po P podajajo iz roke v roko.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 12:44:14   
Zamima
mislim, da je AR mislila predvsem na to, da je otrok vedno na prvem mestu, ne glede na trenutnega partnerja user posted image

_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 13:00:37   
Dashenka
Nekaj dejstev za Anonimno:
  • Otrok iz prve zveze ima natanko toliko pravic do svojega očeta, kot tvoja 4 letna deklica. Niti mišje dlake manj.
  • Tast in tašča, ki vama velikodušno nudita streho nad glavo, sta enako babica in dedek 7 letni pastorki, kot sta tvoji hčeri.
  • Pri tebi se pastorka oglasi, ker se se želi igrat s polsestrico. Popolnoma normalno je, da ji je bolj zanimiva družba otrok, kot pa starih staršev.
  • To, da je tvoj mož grob do 4 letne hčere je nedopustno in žalostno. Vendar to nima blage veze s pastorko in moževim odnosom do otroka iz prvega zakona. Za moje pojme je nezaslišano, da si ljubosumna na 7 letnega otroka  v smislu, da je mož do 7 letnice "preveč prijazen". Bi bila srečnejša, če bo jo ob vsakem obisku dvakrat okoli ušel, ali kajuser posted image user posted image user posted image .
To, da si "zapela" ločenca s hčero iz prvega zakona je tvoja življenska napaka.
Pa ne, da je z vsemi ločenci apriori vse narobe. Nekateri so verjetno čisto OK.
Problem je v tem, da si enstavno preozkosrčna. Pastorka bo odrasla, prej ali slej bo ugotovila, da si ena navadna egoistična ritka, tebe pa bo nažiralo ljubosumje še naprej. Ker če se ti povprek postavi ena navadno otroško kolo, potem ti enostavno ni pomoči.


Glede ostalih genialnih nasvetov in ostalih cvetk:
  • Jaz sem uspela prebrat le to, da je mož veliko odsoten zaradi službenih poti. Od kod ste potegnile zaključke, da se izmika ukvarjanju z otrokom in prelaga to na drugo ženo, mi ni jasno.
  • Otroci iz prvega zakona pač niso otroci iz sosedovega dvorišča, ki jih odpraviš s tablico čokolade
  • Naravnost pokvarjeno pa je obtoževat 7 letnega otroka, da si je prišel "postreč" le s prijetnim družinskim vzdušjem in ga v istem stavku zmerjat s potencialno nevzgojeno smrkljo, ki spretno vozi slalom med biološkimi in nebiološkimi starši.
  • In ja, pa še to. Otrok ločenih staršev pri nobenem od njiju ni nikoli gost!
Če ste res take packe, kot se kažete v tej temi, potem se mi vaši otroci resnično smilijo iz vsega srca!



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 14:16:32   
Anonimen
Se opravičujem, ampak se spet sprašujem, kje za user posted image  najdete take partnerje user posted image

Otrok je njegov. In če se z bivšo dogovori, da bo otrok ta vikend pri njemu, naj tudi tako bo. Pri NJEMU.

Moj mož ima tudi 8 letnico iz prejšnjega zakona. In sem absolutno proti, da ona pride k nam za vikend, takrat, ko je on celega odsoten.

Ker otrok najbrž pogreša OČETA in zato je tudi to tako, da so otroci malo tu in malo tam. Najbrž ne zato, ker se je kr en tko izmislil ...

Prosim ženske, resno, dajte se že 1x mal za sebe postavt!!!! Da pa tepe otroka...na to rajš ne pomislim...mu spokam kufre, ga prijavim na CSD in adijo miki.

(odgovor članu Dashenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 15:38:18   
plenicka
Nisem prebrala vsega.

Pri takšnih zgodbah se vedno postavim v kožo otroka. V tem primeru 7 letne punčke. Le kaj je ona kriva? Ja, anonimna tudi ti se to sprašuješ, delaš pa popolnoma drugače. Če imaš toliko srca in poguma se vsedi in resno pogovori sama s seboj, kaj te pravzaprav muči. Moževa odsotnost, njegova preteklost, njegov prvi otrok, pretepanje vajine hčerke...in če imaš toliko srca ne prelagaj svoje slabe volje na svojo "pastorko". Otrok si za celo življenje zapomni, kje je bil dobrodošel v svojih najrosnejših letih. In še enkrat moram ponoviti, če imaš srce, si verjetno ne želiš, da bo tvoja "pastorka" čez par let tukaj pisala, kakšno hudobno "mačeho" ima....ali pač?


_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 16:06:44   
jade1
Jaz mislim, da moraš moža postaviti pred dejstvo, da je to njegova hči in, da ona pride k njemu in je takrat on dolžen skrbeti zanjo. In ne pusti, da dela razlike, ker to dela samo zato, ker ima slabo vest, ker niso skupaj in misli, da se bo z darili odkupil.
Mi je pa prav hecno kako ste jo ene napadla in obtožile vse sorte neumnosti. Pa saj je ja logično, da ima svojega otroka raje kot moževega. Ni pa nikjer rekla, da punce nima rada. Si pa tudi ona zasluži svoj mir in zasebnost.
Mislim, da je tukaj največji problem tvoj mož in boš tale problem morala razčistiti z njim, tukaj ti nihče na forumu ne more pomagatai, ukrepati boš morala sama. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 16:11:49   
LoCa
no, in seveda ste tle use na prvega otroka kr pozable, ko tko viktimizirate starejšo pupo. lepo. sam pomislite, kake probleme bo imela tamala, ko bo začela dojemat, da se z njo ne ravna tko lepo kot s starejšo. da dobiva manjša darila. da jo je oče manj vesel.  in podobnno. sam tolko. v vednost. k vidim da eni ne štekajo soodvisnosti stvari.
plus, je štosno, ko se vedno najde folk, k obsoja človeka, k pride iskat nasvete in pomoč. meni to pove o tistih, k obsojajo, ne pa o tistemu, ki sprašuje.


(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 18:27:12   
VERONICA
Zdaj sem pa potočila solzo. Ker imam jaz otroka od prej in me je sedanji partner vzel v paketu z njim. Midva imava dva otroka skupaj.  Ampak nikoli ni naredil razlike oz. ni imel "mojega" otroka manj rad kot ostala dva. Pri meni je bil vedno pogoj, če imaš lahko rad mene moraš imeti še mojega  otroka. Pa je ogromno večerov na začetku zveze čuval MOJEGA otroka, ko sem bila v službi oz. službeno odsotna in  mi tega ni nikoli očital. 
Zato ne razumem anonimne
. Saj je pa bil otrok prej kot pa ona. Raje, da bi poskrbela, da bi skupaj preživljali več časa, jamra možu.


Ok, pa probaj enkrat iti na službeno pot pa možu do zadnjega nič povedat. Pa to brez da je kak res poseben razlog. 

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 20:10:54   
Ajvy
Jst pa mislim, da ga je predvsem tvoj partner usral, ker te je izključil iz teh dogovarjanj o obiskih...kar se tiče pa razlik.....tega mu jst ne bi dovolila....poleg tega ,če je mala pupa na obisku, naj še on ostane......ni fer da si tak prepuščena sama sebi......

_____________________________

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 20:17:10   
Gina
Ne vem, kje naj začnem, ker sem totalno ogorčena. Otrok je njegov, njegova hči je in hči naj bi se napovedala pri očetu, da pride na obisk??? Pa od kje ste prišle, iz prejšenjga stoletja, ko so še onikali starše? Hči ima pravico priti na obisk. Če je iz istega kraja, je logično da ga pokliče ali ne pokliče in pride. Jaz bi tudi svojega fotra. In sem ga.


IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Ni važno,če je samo nakladanje bila ali ni bila tema,so pa take situacije na žalost.
Torej,nobene tolažbe ne zaslužiš.Si egoist in ljubosumna,to bo ja.
Ljubezen do partnerja je le takrat prava in velika,ko ljubiš tudi del njega in to je otrok iz prve zveze.namesto,da bi bila ženska in mati na mestu tu nekaj jamraš,da dela mož razlike med dvema otrokoma.Možno,da se malo več jezi na drugo hčer,ki je doma,na starejšo pa malo majn,ker mu srce tako zapoveduje in strah,da jo dokončno zgubi,ko je že zakon šel po gobe.Od partnerja se ločiš od lastnih otrok pa nikoli.Pa,da jo moraš čuvat,pismo saj jih šteje sedem let se že sama čuva.Da je nonstop pri tebi'Pa si pomislila,da zato,ker ji je lepo v družinskem krogu z novo sestrico,da morda kaj pogreša.namesto,da bi bila ponosna,da je tako velika punca rada v tvoji družbi(če te ne bi imela rada ne bi hodila)jo odklanjaš.Če si zmenjena s prijateljico jo lahko vzameš s seboj,saj ni
dojenček,da jo moraš po rokah nosit.Edino,če nisi namenjena k opravljanju njenega očeta ali matere,pol razumem,da so nezaželen par ušes.
Sram te je lahko,da nisi sposobna ljubiti enega otroka,ki ni kriv za nastalo situacijo.Pa mislim,da tudi do partnerja nimaš prav iskrenih čustev.



user posted image user posted image user posted image  bravo neva, se absolutno strinjam s tem in vsemi ostalimi tvojimi posti iz temeuser posted image user posted image user posted image  





IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

.
To, da si "zapela" ločenca s hčero iz prvega zakona je tvoja življenska napaka.
Pa ne, da je z vsemi ločenci apriori vse narobe. Nekateri so verjetno čisto OK.
Problem je v tem, da si enstavno preozkosrčna. Pastorka bo odrasla, prej ali slej bo ugotovila, da si ena navadna egoistična ritka, tebe pa bo nažiralo ljubosumje še naprej. Ker če se ti povprek postavi ena navadno otroško kolo, potem ti enostavno ni pomoči.


Glede ostalih genialnih nasvetov in ostalih cvetk:
  • Jaz sem uspela prebrat le to, da je mož veliko odsoten zaradi službenih poti. Od kod ste potegnile zaključke, da se izmika ukvarjanju z otrokom in prelaga to na drugo ženo, mi ni jasno.
  • Otroci iz prvega zakona pač niso otroci iz sosedovega dvorišča, ki jih odpraviš s tablico čokolade
  • Naravnost pokvarjeno pa je obtoževat 7 letnega otroka, da si je prišel "postreč" le s prijetnim družinskim vzdušjem in ga v istem stavku zmerjat s potencialno nevzgojeno smrkljo, ki spretno vozi slalom med biološkimi in nebiološkimi starši.
  • In ja, pa še to. Otrok ločenih staršev pri nobenem od njiju ni nikoli gost!

Če ste res take packe, kot se kažete v tej temi, potem se mi vaši otroci resnično smilijo iz vsega srca!




user posted image user posted image user posted image  absolutno se strinjam!




IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Čisto logično je, da anonimni pastorka ne pomeni toliko kot lastni otrok. Saj ni njen otrok. In en drugi otrok mami ne more pomeniti toliko kot njen lastni. In tukaj govorim o "mami" na splošno, ne samo o biološki mami.
Tale deklica se pojavi v hiši kot gost, enkrat tedensko, in si "vzame" samo tisto družinsko situacijo, ki ji ustreza. Vse prevečkrat sem videla otroke, ki so svoji "mami" ali "očetu" odgovarjali, se grdo obnašali, in potem rekli "pa kaj boš ti meni komandiral(a), nisi moja mama/oče". In takemu otroku naj bo nekdo kot mama ali oče? To enostavno ni možno, otrok je v taki družini vedno in le gost.



S tem se pa danes na žalost ne morem strinjat. Če meniš, da ne zmoreš imeti moževega otroka vsaj približno toliko rad kot svojega bejži čim bolj proč od njega, ker to ni fer do udeležencev.  In ne poznam prav veliko mačeh, ki res ljubijo svoje pastroke, žal, žal, žal, samo ne vem, zakaj hudiča ne zmorejo dovoljljuezni v sebi? Kako ena ženska, ki naj bi imela ženske gene, ni sposobna v sebi najti dovolj ljubezni za katerokoli malo bitje, pa raslo v njej, ali ne. ne vem, jaz se "zgolj" na šolske otroke toliko navežem, da ne morem povedat, če bi pa moj imel otroka, pa sem zihr, da bi nikdar ne čutila tako, da bi mi bilo treba reči, zakj si prišel k meni, otrok. Gravžajo se mi ljudje, ki otroke odrivajo od sebe, ki se jim morajo najavljat na obisk.

Druga reč je ta, da če hočeš imeti lep odnos, da si ga moraš zgraditi. Morajo te spoštovati, moraš zahtevati od njih enake reči, kot od svojega. Moraš biti sovpleten v njihovo življenje. Morajo te spoštovat in ubogat. vendar tega ne bo nihče namesto tebe delal. to moraš narediti kot step mother čisto čisto sama. Vzgoja je kompleksna stvar, vendar se anonimni očitno ne da vzgajati. Hoče zgolj svojega otroka. LJubosumje jo razjeda. In žalostno mi je to. Srčno upam, da jo kdaj pamet sreča. Zato tudi sploh ne verjamem, da njen dela kakšne razlike. Če vidi tako strašno grožnjo v nenapovedanih obiskih moževega lastnega otroka, in če je do tega otroka mož normalen, pa če mož trdi, da ne dela razlik, se mi zdi veliko bolj trezen, kot ona. Vprašanje je tudi, kaj ona smatra kot nasilen do otroka, ne spomnim se  več, kaj je napisala


IZVIRNO SPOROČILO: muška

Jaz imam dva pastorka, oba imam rada in za oba si upam trdit, da imata rada mene. Dostikrat smo bili sami in smo še sami, pa takrat kvalitetno preživimo prosti čas. Nikoli me ne moti, če moram kam in sta pri nas, moža pa ni. Ju pač vzamem zraven, pa kaj, kljub temu se imamo fino, pa še na mala dva mi pomerkata, torej dodatna pomoč.user posted image

Se mi pa res ne zdi fer od tvojega moža, da ti ne pove kdaj bo punčka prišla, oz. da ga takrat ni doma.

Sicer pa punčki ne igraj mame, ampak prijateljico, bodi ji oseba za katero bo vedela, da se lahko zanese. In očitno k tebi prihaja, ker te ima rada in ker ima rada sestrico, a ni to lepo? Ne zapravi tega!



Tale odgovor je pa najlepši, oz. najbolj normalen. Thx muška, da si mi pokazala, da obstajajo še normalni primerki. No ja, tudi mačeha od mojih otrok je kar ok, četudi je sama z njima. Ali mi pa ne pove, pa razmišlja, da sta tujca na obisku pri možu. Burek.

Ogorčena sem, da nekatere zagovarjate tujstvo med očetom in hčero, pa ki zagovarjate, da je mačeha nepomemben člen v tej verigi, ki ima svoj lajf, neodvisen od tega otroka njenega moža, ki ne jemljete otroka kot skoraj čisto svojega, ki se ne trudite zanj vsaj toliko, kot za svojega. to mi ne gre v glavo, da javno to nekdo izjavi in tudi misli in se mu zdi zraven še prav - toliko vas! Kam so prišli naši odnosi. Žalostna sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 20:26:14   
pikica36
težka situacija. jaz anonimno popolnoma razumem. haloo!? če punčka ne živi pri njima se mi zdi prav, da če mala pride da je ona s tem seznanjena, sploh, če ima takrat obveznosti moža pa ni!
nevemuser posted image meni tudi ne bi bilo prav , čebi se nekam odpravljala pa bi mi nekdo potisnil otroka v varstvo.včasih pride kaj neplansko ampak običajno je pa fajn da ti nekdo take stvari prej pove

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 20:30:08   
ada2
sploh nisem vsega brala, rekla bom pa samo to, da sem vesela, da ima moje dete dokaj normalno mačeho, ki še ni nikoli namignila, da bi ji pastorka bila v napoto. morda ji kdaj ne paše, ne vem, a tega ni nikoli pokazala in zato jo spoštujem.

_____________________________

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 20:42:47   
jade1
Koliko zlobe in hudobnosti je na tem forumu, ne morem verjet.user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 20:52:38   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Koliko zlobe in hudobnosti je na tem forumu, ne morem verjet.user posted image


Se strinjam.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 20:55:20   
Anonimen
Jaz imam dva pastorka, oba imam rada in za oba si upam trdit, da imata rada mene. Dostikrat smo bili sami in smo še sami, pa takrat kvalitetno preživimo prosti čas. Nikoli me ne moti, če moram kam in sta pri nas, moža pa ni. Ju pač vzamem zraven, pa kaj, kljub temu se imamo fino, pa še na mala dva mi pomerkata, torej dodatna pomoč.user posted image

Se mi pa res ne zdi fer od tvojega moža, da ti ne pove kdaj bo punčka prišla, oz. da ga takrat ni doma.

Sicer pa punčki ne igraj mame, ampak prijateljico, bodi ji oseba za katero bo vedela, da se lahko zanese. In očitno k tebi prihaja, ker te ima rada in ker ima rada sestrico, a ni to lepo? Ne zapravi tega!


Ja, tale odgovor je lep.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 21:08:23   
puncica
Uf tudi jaz sem zelo zelo zelo razočarana nad določenimi napadi, ne bi si misla res ne, da so določene osebe za katere sem misla da so čist drugačne sposobne takega napadauser posted image .... Sicer sama nisem nikoli bila v tej situaciji, tudi upam da nikoli ne bom ampak te anonimna čist razumem, jaz bi se na tvojem mestu resno usedla in pogovorila z možem.
Drži se in upam da čim prej rešiš problem za voljo pastorke, tvoje hčerke in vseh vpletenih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 21:11:59   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

mislim, da je AR mislila predvsem na to, da je otrok vedno na prvem mestu, ne glede na trenutnega partnerja user posted image


Kakor za koga. Jaz ljubim svojega partnerja in ljubim svojega otroka. oba sta mi najbolj pomembna, vendar na drugačen način. in ne bi mogla brez enega ali drugega. in ljubim partnerja kot celoto, se pravi če bi imel otroke od prej, bi jih mogla ljubiti enako kot njega, ker so del njega in z nekim 'spuščanjem v vezo' bi to samo potrdila in sprejela.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 21:47:31   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

mislim, da je AR mislila predvsem na to, da je otrok vedno na prvem mestu, ne glede na trenutnega partnerja user posted image


Kakor za koga. Jaz ljubim svojega partnerja in ljubim svojega otroka. oba sta mi najbolj pomembna, vendar na drugačen način. in ne bi mogla brez enega ali drugega. in ljubim partnerja kot celoto, se pravi če bi imel otroke od prej, bi jih mogla ljubiti enako kot njega, ker so del njega in z nekim 'spuščanjem v vezo' bi to samo potrdila in sprejela.



user posted image user posted image  evo, o tem sem govorila.

saj razumem, da to ne pride prvi dan, ampak čas prinese te reči, seveda če dovolj ljubiš partnerja.Če si pa posestniško ljubosumen, pa imaš problem. In otrok tvojega moža s tabo. posledično ste vsi slabe volje.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 22:01:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

mislim, da je AR mislila predvsem na to, da je otrok vedno na prvem mestu, ne glede na trenutnega partnerja user posted image


Kakor za koga. Jaz ljubim svojega partnerja in ljubim svojega otroka. oba sta mi najbolj pomembna, vendar na drugačen način. in ne bi mogla brez enega ali drugega. in ljubim partnerja kot celoto, se pravi če bi imel otroke od prej, bi jih mogla ljubiti enako kot njega, ker so del njega in z nekim 'spuščanjem v vezo' bi to samo potrdila in sprejela.



Se popolnoma strinjam s teboj, mislila sem pa tako. Tvoj otrok, oče otroka - ni ga, najdeš si dedca, ampak tvoj otrok je zmeraj prvi na mestu. 

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 22:15:12   
Anonimen
Jaz pa razumem anonimno. In problem po mojem mnenju ni v tem, da pastorke ne bi imela rada, temveč v tem, da se partner dogovarja vse mimo nje in da dela razlike. To bi jezilo tudi mene. In otroka od prej imaš lahko zelo zelo rad, ampak ni vedno prisotna tista vez, kot je s tvojim otrokom, ki je rasel v tebi. Ne vem, še nimam te izkušnje, si pa predstavljam tako.

Jaz imam partnerjevega otroka zelo rada in ga skupaj z njim vzgajam in on me ima tudi rad. Mi to pove in pokaže. Pa čeprav naredim marsikatero napako, ker se tudi jaz še učim, je otrok še vedno zelo zelo navezan name. In ker to dete živi z očetom, sva midva tista, ki se morava odpovedat marsikateri stvari, ker pač ni varstva za otroka. Največkrat oz. večinoma pa ga pač vzameva s seboj in se imamo vsi trije skupaj lepo. In ko se spustiš v tako vezo, si lahko predstavljaš, kaj te čaka, ampak kaj dejansko te bo "doletelo" (v dobrem in slabem smislu), pa ne moreš vedet. Jaz sem tega otroka sprejela, za svojega ga ne jemljem, ker ga ne smem (bi bil ogenj v strehi) oz. si ga iz takih in drugačnih razlogov niti ne upam. Otrok ve, kdo je njegova mama in kdo sem jaz, in tudi natančno ve, kaj lahko od koga dobi oz. pričakuje in na koga se lahko obrne.

Anonimna, ti se moraš predvsem pogovorit s partnerjem in z njim to razčistit. Kako pa je, ko se ti porušijo vsi plani, mi je pa znano. Ampak nimaš kaj, tako je. Otroci so samo enkrat majhni user posted image Ko bodo dovolj stari, bodo pa sami videli, kaj in kako je pri kom in kdo je skrbel za njih oz. jim nudil tisto, kar so potrebovali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 22:15:26   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

mislim, da je AR mislila predvsem na to, da je otrok vedno na prvem mestu, ne glede na trenutnega partnerja user posted image


Kakor za koga. Jaz ljubim svojega partnerja in ljubim svojega otroka. oba sta mi najbolj pomembna, vendar na drugačen način. in ne bi mogla brez enega ali drugega. in ljubim partnerja kot celoto, se pravi če bi imel otroke od prej, bi jih mogla ljubiti enako kot njega, ker so del njega in z nekim 'spuščanjem v vezo' bi to samo potrdila in sprejela.



Se popolnoma strinjam s teboj, mislila sem pa tako. Tvoj otrok, oče otroka - ni ga, najdeš si dedca, ampak tvoj otrok je zmeraj prvi na mestu. 


jaz sem te tudi tako razumela Angel rebelde user posted image


_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 22:19:44   
kaya2007
jaz imam mačeho, ki sem ji bila popolnoma odveč, čeprav se je delala full prijazno do mene. ko sem bila že starejša in sem nekaj časa živela pri očetu, je celo dosegla, da sem se odselila. ko je oče umrl, je seveda pokazala svoj pravi obraz. no, hočem povedat to, da mi je bilo pri njih zelo prijetno, ko sem bial otrok in tudi če tega ne pokaže(š) očitno, otrok čuti če ni zaželen. in ta občutek ni prijeten.

tvoj mož pa se mi zdi, da je druga zgodba...če s kom, imaš z njim ene par problemov, ki bi jih morala rešit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 22:28:18   
Anonimen
Po moje je tukaj glavni krivec partner, ki prelaga odgovornost nate, anonimna. Punčka naj bi preživljala čas z očetom (in seveda njegovo družino), ne pa samo z njegovo družino.
Meni gre tudi na živce, če moj partner takrat, ko je njegova hči pri nas, kam sklizne. Saj kokec koncev je zaradi njega tukaj in on mora imeti odgovornost biti z njo, ne pa te odgovornosti prelagat na kogarkoli drugega.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Pastorka!?
29.12.2007 23:00:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Poleg tega mož dela velike razlike med najino in njegovo hčerko. Na najino veliko kriči, jo tudi udari, na starejšo pa nikoli, vedno jo objema in ji vse dovoli.
Sem res samo tečna ali me katera razume?


Ne nisi tecna. Si pa smotana. In ti dovolis da jo udari user posted image  In da dela razlike user posted image



Ej...sploh ne vem, men b se skeglal....Že tako imam velik čut za pravičnost, da ni nikol samo eden kregan, pač pa tisti, ki je kriv. Da bi pa moje otroke tepel, zraven, ga pa ne bi bilo nič doma........uhuhuhu!
Pa sploh, da udari 4 letnega otroka?!?! Ne vem no....upam, da se hecaš, ker drugače te RES ne razumem!!!
Pa razlike med otroki?!Jaz jih še med svojimi ne bi tolerirala!!!
Sploh pa jaz ne bi hotla bit za varuško! Svoje imaš ob sebi in se to ne smatra za varvanje.
Kje pa je otrokova mama?Kako da se tašča ne drži na njeno mamo, ki kar pusti otroka kot vrečko pred vrati????Sej razumem, da je otrok ubog, pa vseeno...tu trpi vaša družina...

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?