Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 15:51:28
|
|
|
|
urška13
|
Dali* hvala ..pa da vidim, če deluje
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 15:55:57
|
|
|
|
Dali*
|
urška - deluje! Hura! A prideš jutri na srečanje Celjank? Si iz Celja?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 15:59:34
|
|
|
|
urška13
|
ja, se mi prav dopade hvala še enkrat za pomoč. kot sem napisala, ja, sem iz celja, a žal ne morem na srečanje, ker sem v službi. naslednjič, če se boste zmenile popoldne ali med vikendom. lepo se imejte:)
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 16:01:32
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška13 Bethany, meni se tudi zdi, da nas je ogromno. al pa jst samo še to vidim držim pesti, da se ti bo ta mala čim bolj držala PDP-ja. A ne da? Al pa zdaj ko smo same nosečke, jih toliko bolj opazimo. Od kod natančneje pa si? Hvala za pestke!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 16:03:52
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Bethany - ti si delala pri naši g test za streptokoka? Nisem! Se niti nisem spomnila na to. Prejšnji teden sem prvič pomislila na to, ko je Katja omenila. Zdaj pa sem pomoje že malo pozna.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 17:04:58
|
|
|
|
katja_p
|
Madonca, dve urci me ni blo, pa ste se tk razpisale, da sm si mogla kr čas vzet Urška, dobrodošla in škoda, da jutri ne morš prit. Pa sej je tu še veseli december, ko bomo Bethany, martka in jaz pršle z vozički na kuhano vino, ostale boste pa uživale v zadnjih mesecih Mene dans čaka še ena obveznost (pa kr ne zmanjka jih, no ...): imama ob 18.00 z mojim tist posvet s psihologinjo, ki je še del MŠ. Sej niti ne vem, če ti kaj pametnega povejo ... Drug teden morma pa še uredit očetovstvo, pol pa mislim, da sm s papirologijo konec do rojstva . Si bom najbrž kr seznam nardila, kaj je treba pol vse prštimat (očetovski dopust, zavarovanje, otroški dodatek, ...). Bethany, a si se ti že odločla, ktero pediatrinjo bo imela tvoja tamala? Boš pol poklicala v posvetovalnico, ko boš pršla domov? Sem zadnjič gledla v tistem delu ZD, ko je posvetovalnica, da so ene 4 al 5 pediatrinj. A misliš, da ti kr sami dodelijo ktero, ko se zmeniš za prvo posvetovalnico?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 17:05:52
|
|
|
|
katja_p
|
Dali, a mi lahko jutri prneseš s sabo tiste CD-je? Js ti ga bom kr presnela zdle pa ti prnesem zraven.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 17:56:35
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p ... Bethany, a si se ti že odločla, ktero pediatrinjo bo imela tvoja tamala? Boš pol poklicala v posvetovalnico, ko boš pršla domov? Sem zadnjič gledla v tistem delu ZD, ko je posvetovalnica, da so ene 4 al 5 pediatrinj. A misliš, da ti kr sami dodelijo ktero, ko se zmeniš za prvo posvetovalnico? Jooj, še to - pediatrinja! Ja, ko pridem iz P. bom kr poklicala za prvo posvetovalnico, takrat baje prideš kr k eni, ki pač takrat dela, potem pa se odločiš katero bi želela imeti. Jaz bom verjetno zbrala glede na izkušnje prijateljic, ki že imajo bebike in so zadovoljne z izbranim. Ja, js tud morem še naredit seznamček stvari, ki jih bo potrebno urediti po rojstvu, da bo moj malo okol letal in urejal. Ga bom sem gor pripela, da bo tudi drugim prišel prav, pa če bom kej pozabila, lahko dodate.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 18:08:06
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Dali, a mi lahko jutri prneseš s sabo tiste CD-je? Js ti ga bom kr presnela zdle pa ti prnesem zraven. jih žal še nimam, ker se nisma še nič videle.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 19:42:26
|
|
|
|
_kathy_
|
hej...evo končno mene...jao cel dan sm bla okol...sm tttkkk zmatrana ..am kdo zdj pride ju3?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 19:53:20
|
|
|
|
Dali*
|
Seveda pridemo. Jaz, Bethany, Katja_p, martka + še ena februarčica... Pa ti?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 19:54:16
|
|
|
|
brkn83
|
bethany - katera pe je tvoja ginekologinja, če ni skrivnost?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 19:56:07
|
|
|
|
Dali*
|
Moja in od Bethany G je Korana Kuštrin - ZD Laško. Največja carica med ginekologi!!!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 19:58:57
|
|
|
|
_kathy_
|
ja...pridem;)am...s katerim tednom začneš hodit na ctg?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 20:01:31
|
|
|
|
brkn83
|
sem mislila, da ste vedve iz Celja!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 20:08:17
|
|
|
|
Dali*
|
sej sma obe iz Celja, sam G imava pa v Laškem.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 20:09:14
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ ja...pridem;)am...s katerim tednom začneš hodit na ctg? super, se vidimo ju3. CTG mislim da okol 36 tedna
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 20:09:46
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Moja in od Bethany G je Korana Kuštrin - ZD Laško. Največja carica med ginekologi!!! Res je!!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 20:11:30
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ ja...pridem;)am...s katerim tednom začneš hodit na ctg? Takrat, ko ti ginekolog reče. Js sem začela s 36-tim. Nimajo pa vsi G. enake prakse.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 20:13:09
|
|
|
|
brkn83
|
Dali - sorry. In če ni skrivnost iz katerega konca Celja pa ste?? Mal me zanima, če je kakšna iz moje bližine, da bi lahk skupaj potem vozičkale, pa na kako kavo šle.............. v glavnem, da bi se imela s kom družiti (seveda s kakšno, ki ima otroka al pa ga pričakuje). Namreč od mojih kolegic še nobena nima otrok, in mi je potem kr mal zoprno.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 20:19:47
|
|
|
|
Katjusa
|
Kak je ju3 s srečanjem ne najdem kje ste se menla kje in kdaj pa kolk vas je?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 20:20:59
|
|
|
|
|
brkn od kod pa si ti???
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 20:22:15
|
|
|
|
brkn83
|
cita: celje -ostrožno
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 20:22:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka ja, tam pri mehiški... med pomarančo in mehiško... sicer pa se menda ja ne bomo trebuharice zgrešile... a smo potem kar zmenjene ob 11h? FINO! A VIDITE, DA SE DA!!! Zdaj smo pa zmagale! jaz že tako dolgo nisem tortice jedla, da se mi zdaj že samo ob misli na četrtek sline nabirajo... aha sem našla.... sam še vedno ne vem kje je to.... sicer ni rečeno da pridem.... a bo katera pripeljala kakega otročička že s sabo?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.11.2008 20:23:57
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Dali - sorry. In če ni skrivnost iz katerega konca Celja pa ste?? Mal me zanima, če je kakšna iz moje bližine, da bi lahk skupaj potem vozičkale, pa na kako kavo šle.............. v glavnem, da bi se imela s kom družiti (seveda s kakšno, ki ima otroka al pa ga pričakuje). Namreč od mojih kolegic še nobena nima otrok, in mi je potem kr mal zoprno. Jaz sem v bližini bazena, pa ti?
|
|
|
imeni za dvojčkaAnerinaKatera kombinacija vam je najbolj všeč?Nejc in Nace (
23%)

Vid in Gal (
49%)

Nejc in Gal (
28%)
Število vseh glasov: 320Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!