|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zanositev in kg
6.1.2008 13:43:34   
Anonimen
Kot prvo naj povem, da je to zelo zanimiva tema. Sedaj pa še sama zastavljam eno vprašanje. Tudi sama imam kar nekaj odvečnih kg. Sem se odločila, da jih poskusim z blago dieto in več gibanja odpraviti vsaj 20. Sedaj pa se mi zastavlja vprašanje ali bi moje hujšanje kaj vplivalo na rast ploda v primeru, da v tem obdobju zanosim in da nosečnosti ne zaznam v prvih tednih (menstruacije imam zelo neredne). G mi je namreč rekel, da bi morala izgubiti vsaj nekaj kilogramov. Velika sem 166 cm imam pa celih 98 kg.

(odgovor članu *chance*)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: zanositev in kg
6.1.2008 13:46:58   
Colicka
Jaz mam 178 cm in 95 kg. In si želim dojenčka - kako bi to vplivalo na plod, ne ve, ti pa odsvetujem hujšanje - jaz mam namen zanosit in se zraven pazit - pazit kaj  jem in se čim več gibat :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: zanositev in kg
6.1.2008 14:34:43   
Colicka
168 cm , je prišlo do napake ;) hehe tako visoka pa res nisem :)

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: zanositev in kg
6.1.2008 15:44:47   
mami_miki
hm...jaz sem bila zelo suha ko sem zanosila...zredila sem se 11 kg v nosečnosti...

ne vem pa kako vpliva, da če hujšaš, pa hočeš zanosit....

(odgovor članu tinec78)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: zanositev in kg
6.1.2008 15:45:28   
mami_miki
jaz na tvojem mestu nebi hujšala, pa "zanoševala" hkrati...boš po porodu hujšalauser posted image

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: zanositev in kg
6.1.2008 17:58:49   
stunfek
ja, hujšanje in zanositev nista za skupaj...zanositev in zdravo prehranjevanje...to pa se sliši že bolje! pušenjak pravi, da se predebelim nosečnicam skoraj ni reba zredit. torej čimbolj se približat temu z zdravim prehranjevanjem pa bo vse ok.

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: zanositev in kg
7.1.2008 9:58:47   
tinec78
Hoj,

Me veseli, da nisem edina s temi težavami... sem se že mal freaky počutla pred tem.
*chance* a si se zredila ko si začela jemat Elevit? Jaz sem zacela prejsnji teden pa mam neke želodčne težave, ne vem pa ali so posledica Elevita ali ne - verjetno ne...
Drugače pa... če je katera, še ne nosečka in buhtelj kot jaz iz LJ se lahko kdaj dogovorimo za skupne rekreacije, sprehode, teke, izmenjave receptov zdarve prehrane :)...

LP

Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: zanositev in kg
7.1.2008 10:48:35   
Anonimen
Hojla sotrpinke

To so pa moji problemi, večni!

Zanosila sem takoj in sem imela 94 kg. Med nosečnostjo sem se zredila za 14 kg. Na 108. Uf, prava bajsa. No, pridem iz bolnice ( po carskem rezu) in dieti brez soli zaradi pritiska sem imela 93 kg. No mali je imel skoraj 5 kg.

Kaj se je zgodilo pol, zaradi česar sem zelooo slabe volje? V letu in pol sem jih pridelala toliko, da me je sram povedat. Zdaj jih imam 107. Na kozlanje mi gre. Ampak sem živčna in tečna, ko pes, če sem lačna, pa vsa ta naglica in neprespane noči in vse hitro in hitro, da vržeš sendvič po poti v sebe.
Vsaki dan se odločim da bi mogla shujšat, sploh ker imam težave s pritiskom in z gibanjem in z vsem ostalim. Radi bi še tudi imeli enega user posted image , samo je težko.

Hujšat sem začela z novim letom. Težko je, ker imam pretežno sedeče delo v službi, popoldne pa ne morem it na fitnes al pa na aerobiko za 2 uri. Te me mali sploh ne bi videl.

Ti kar shujšaj, ti bo lažje med samo nosečnostjo, pa še manj težav je če nisi predebel.

lp



(odgovor članu tinec78)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: zanositev in kg
7.1.2008 19:55:58   
nincrli
Joj ti kg... jaz jemljem elevit in reeees upam da se ne bom zredila, ker imam že itak preveč kg... user posted image  in kadar malo ne pazim gre že kakšen kg gor...in pol pa naj še gre zaradi teh tablet user posted image  neee

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: zanositev in kg
7.1.2008 20:12:28   
meta21
Jaz sem zdaj v fazi med pozitivnim testom in prvim pregledom pri g, ki poteka hkrati s fazo kupovanja novih hlač. Pred zanositvijo (zdaj teče 6. teden) sem se od poletja do zdaj zredila iz 78 na 86 (visoka sem 172). Sploh ne vem, kdaj. Kar naenkrat so bile kile tukaj.

V zadnjih dveh tednih pa sem pridelala še 3 (toliko da ni 90). Odločila sem se, da bom poskusla ostat pod 100 kg, za ostalo bom poskrbela po porodu. Mala pikica je pomebnejša od mojega izgleda, poleg tega si ne bi nikoli oprostila, če bi bilo zaradi tega kaj narobe.

Drugače pa se s kilami borim že vse življenje (niham med konfekcijsko 42 in 48). Iz izkušenj priporočam pri hujšanju salon Linea Snella, slišala pa sem tudi za tole možnost: http://www.medico.si/centerinfo.html, ampak ne vem nič določenega. Je pa seveda kar drago.

Pri LS sem shujšala v treh mesecih iz 86 na 72 in jih 2 leti tudi obdržala, brez posebnega napora, potem pa ... Saj veste, če je pa vse tak dobro, pa časa ni pa vsi te nekja sekirajo pa  drugi IZGOVORI!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: zanositev in kg
7.1.2008 20:59:39   
nincrli
eh sam to zdravstveno odpravljanje kg je zihr ful drago... pa saj shujšat ni taki blem kot pa kg obdržatuser posted image  js sem jih mela, ko sem 20 kg odpravila, 72 (172cm) pa sem lepo prišla na 80 zdej user posted image  pa nč ne kaže na to da bi se ustavili al pa šli nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image
ne bom pa se zdaj neki zafrkavala pa imela kakšno anoreksično dieto, ker nočem da je kaj narobe pri delanju user posted image ... bom pa zdravo jedla kolk se bo le dalo!!! sam čokoladauser posted image mmm, ma kak košček tudi ne bo škodil user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: zanositev in kg
7.1.2008 22:25:11   
*talcy*
...ojla...jaz sem tud okrogla kar dosti pa sem zanosila po dveh mesecih.....nisem imela nobenih problemov...sicer sem se pol ko sem bila noseča dva meseca zredila kar za 6 kil....user posted image user posted image user posted image ...skoz sm bla lačna....pol sem imela splav zarad drugih težav...

(odgovor članu tinec78)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: zanositev in kg
8.1.2008 10:13:26   
Colicka
Tud jaz nisem navdušena nad hujšanjem v salonih inv ne vem kje še ...ker sem živi dokaz, da se  da z rednim gibanjem in zdravo prehrano shujšat in obdržat - dokler te spet ne zanese! Eni smo takšni, da se bo treba vel life pazit, samo treba si je to smao še dopovedat! ;)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: zanositev in kg
8.1.2008 10:53:44   
Arual
Oj.
Tudi jaz imam probleme s težo in s tem posledično z zanositvijo. V dobre pol leta sem se zredila 40 kg, tako da jih imam zdaj 110 pri 171 cm. Odločila sem se da se vpišev v program zdravega hujšanja v zdravstvenem domu in ob enem poskušam zanosit. Smo komaj začeli, ampak mi je zelo všeč. Moja kolegica je shujšala 26 kg v pol leta. Mi je tudi G rekel, da zdravo hujšanje kar pomeni zdrava prehrana in gibanje ni škodljivo za otroka, ker otrok tako ali tako vzame samo tiste snovi, ki jih potrebuje.
Vem, da je zelo težko, biti hkrati debel in noseč, pa vseeno boljše da delamo na dojenčkih kot pa hujšanju. Bog ve, kdaj bodo šle kile dol in kdaj se bo prikazal +. Lahko se zgodi, da se bo zanositev vlekla in vlekla tako da lahko brez slabe vesti hujšamo in mogoče ko bomo imeli nekja kg manj pričakujemo najlepšo novico user posted image .
Ne obupujmo
upam, da rata
Upam, da se nisem komu zamerla.
Lp

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: zanositev in kg
8.1.2008 13:05:34   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Colicka

Tud jaz nisem navdušena nad hujšanjem v salonih inv ne vem kje še ...ker sem živi dokaz, da se  da z rednim gibanjem in zdravo prehrano shujšat in obdržat - dokler te spet ne zanese! Eni smo takšni, da se bo treba vel life pazit, samo treba si je to smao še dopovedat! ;)


Se popolnoma strinjam... samo na slaba pota te ne sme zanest, kar pa je dokaj težko, meni je uspevalo eno leto...






No Arual zate pa upam, da ti rata izgubit kg, jih obdržat in narediti user posted image !!!






PRAVZAPRAV ŽELIM VSEM ˝bejbi mejkerjem˝, ČIMPREJŠNJO user posted image  IN IZGUBO KG(seveda tistim, ki jim je to potrebno...ostalim pa zavidamuser posted image )user posted image

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: zanositev in kg
8.1.2008 20:49:35   
meta21
Sej jest nisem mislila, da se da samo v salonu shujšat-je pa fajn motivacija, ko te tam vsaj 2x na teden čaka vaga in ena suhica, ki zmajuje z glavo in zaskrbljeno sprašuje: Ojoj, ste dosti pili danes, imate menstruacijo ..., ko ti pokaže 30 dag več kot prejšnjič. Se ne drzneš pregrešit! Res pa je da stane tam od 500eur naprej.
Tudi vse ostale oblike hujšanja v družbi (npr. ZD), je fajn, ker ko nekomu malo pade motivacija, ga drugi vzpodbujajo.
Drugače pa sem jaz živ dokaz za marsikaj: za hujšanje v salonu, za hujšanje doma, da ni čudežnih pripomočkov (ker mam verjetno vse doma)...

Če se mal pohecam-v svojem življenju sem shujšala že kakšnih 500 kg, samo sem se skoraj 600 tudi zredila.

Veliko volje vsem, ki se spopadate s kilogrami! Kako je fajn, ko ti začnejo cote viset na telesu...

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: zanositev in kg
15.1.2008 23:04:22   
Colicka
In punce, kako vam re zdravo prehranjevanje in delanje dojenčkov? :)
jaz npr. da jem zdravo, no samo čokoladi se ne morem odpovedati - Milki z lešnikovo kremo in celimi lešnjimi mmmmmmmmmmmm

_____________________________

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: zanositev in kg
16.1.2008 8:16:11   
amor real
user posted image  jaz sem zanosila, kljub mojim odvečnim KG (beri čez 100 kg) in sem sedaj srečka user posted image

Moja teorija je zmagala, ko trdim, da sigurno je bolje biti bolj fit, kot pa tak bombonček kot jaz user posted image , ampak, da vsi tisti, ki trdijo, da je TEŽA KRIVA, da se ne da zanosit, JAZ JIM NE VERJAMEM !!!

Srečno punce

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: zanositev in kg
16.1.2008 10:40:37   
Arual
Čestitam, da ti je ratalo user posted image user posted image .
Sem vesela zate in za vse nas ki imamo več kg, da nam lahko rata.

Lp

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: zanositev in kg
16.1.2008 11:06:34   
tinec78
Hoj,

amor real, čestitam, želim ti čim lepšo nosečnost in čudovite trenutke z bejbijem.

pa še moj komentar user posted image
jaz zaenkrat še nisem poskušala zanosit, načrtujeva vendar še ne v tej fazi... tudi ko bova, bom verjetno bomboček (btw super izraz user posted image )... Trenutno ne morem govorit, da imam težave z zanositvijo glede moje teže, tudi višje teže ne navajam kot razlog da bi težje zanosila, ker po besedah moje ginekologinje teža nima nobene veze z dejansko zanositvijo (moje mnenje), kar mene skrbi bolj je če bo moje telo extra blazno trpelo ko enkrat bom noseča in na to me opozarja ginekologinja. Sicer zdaj zdravstvenih težav zaradi teže nimam, ker sem precej aktivna, kot tudi že celo življenje... me pa skrbi kako bo ko bom enkrat še bolj okrogla (sicer komaj čakam)in sigurno manj aktivna.

LP vsem

Tina

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: zanositev in kg
16.1.2008 11:46:14   
valentina2006
tinec78: Ah ti kg...večn problem. Tud sama spadam med tiste močnejše.Pravjo, da res težje zanosimo, sam pa poznam kar neki user posted image , ki jih je zlo dost več kot mene, pa niso mele nobenih problemov z zanositvijo... Ne vem, kaj je res in kaj ne. Vidva kar pridno user posted image , pa upam, da vama čimprej rata...

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu tinec78)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: zanositev in kg
16.1.2008 13:37:15   
amor real
Če bi bilo vse to o teži res, kar nas strašijo, potem v ZDA ne bi bilo otrok. Sem bila v New Yorku in sem bila med suhicami glede na njihove kalibre user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: zanositev in kg
16.1.2008 13:37:51   
amor real
Hvala za čestitke !!!

user posted image  za vse vas, da vam čimprej rata

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: zanositev in kg
16.1.2008 13:39:11   
Colicka
Amor rela ČESTITKE, kolk si pa noseča? :)

_____________________________

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: zanositev in kg
16.1.2008 14:07:00   
Colicka
Eno vprašanje: a ve, ko ste žalostne, jezne ...jeste?
Jaz sem na papirju danes opazila nekaj rozasteka in videt tečka spet prihaja! :( No, pa sem si odprla Milko, ker sem žalostna ...

_____________________________

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?