Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Kateri avtosedež od 15-36kg je dober? 13.1.2005 15:12:09
KIRA
spet eno in isto. zakaj najprej ne pogledate v iskalnik. to je v teh dneh že 4 debata o avtosedežih. probaj pod: AVTOSEDEŽ, RÖMER ALI PA KIDDY LIFE PLUS.
Kateri avtosedež od 15-36kg je dober? 13.1.2005 16:11:44
Tanjica
Prosila bi te, če mi poveš, kako tukaj pridem do iskalnika. Nikakor mi ne rata. Ne najdem ga. Prosim pomoč, saj bi ga tudi sama zelo rada uporablila. Iskalnik pač. :zmeden2:
Kateri avtosedež od 15-36kg je dober? 13.1.2005 19:01:07
Tanjica
Ojla. Hvala ti, res nisem vedela, kako do iskalnika. Vse sem pregledala, pa ga nisem najdla. Sedaj ko sem prebrala tvoje sporočilo, pa mi je takoj padelo v oči. :bravo: Hvala zdaj vem in ga lahko začnem uporabljati. Hvala lp Tanja :)