|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: koliko za otroška oblačila?
5.1.2008 18:46:46   
frutka_
Tako kot SC pravi tudi jaz nič ne dobim. Popolnoma ničesar! Niti ene same majčke. Kupujem kar mi je všeč in v Mani nisem bila še nikoli v življenju in najbrž ne bom šla, ker ni po mojem okusu. Sem mu že v Sparu kupila bodije pa so zanič. Skočili so skupaj in se na ramenih tako raztegnili, da so mu ramena ven gledala. Nimam nič proti Spar programu ampak dejansko niti niso cenejši. Trenerkica komplet te v Benettonu pride enako kot v Sparu. Navadna bombažna trenerka, na jopo ali pulover.Cena 20eur.
Dejasnko resnično dražja marka je S. Oliver in tudi fajna. Večino njihovih oblačila lahko komot sušiš v stroju in ne spremenijo barve ali oblike.
Zara je bolj tako.
Okaidi pa ima res male št..
Kje v H&M najdete kaj za 3-4letnike mi ni jasno. Meni njihovi motivi z mrtvaškimi glavami, pirati in tarantelami niso všeč. Navadne enobarvne majčke pa imajo spet enako ceno kot bombažne majčke v Benettonu. Po 8-10eur so.
Jaz imam zalogo oblačil pospravljeno v IKEA škatlah in tudi če bo v drugo punčka bom lahko marsikaj porabila. Recimo puhovke, plaščki in nekaj nevtralnih hlač.
Dejasnko je pa z oblačili tako, da imaš ogromno izbiro in cene nekje primerljive. Če želiš kupiti dobre čevlje ala Ciciban, SuperFit, Geox te pa koštajo krepko več kot klumpasti čevlji.

Še odgovor na vprašanje o čevljih. Mali ima zimske čevlje in zimske škornje, torej 2kom obutve.
In še odgovor na vpr. o sezonah. Jaz jih štejem pomlad-poletje in jesen-zima. Torej na 2sezoni. Čevlji pa imajo svoje sezone.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: koliko za otroška oblačila?
5.1.2008 21:23:59   
Anonimen
Ne računam, ker kupujem po potrebi. Je pa res, da večine oblačil ne kupujem od priznanih blagovnih znamk, ker mlajši sin vse takoj preraste, starejši pa uniči in se ne bi splačalo. Če je že firma, potem je to pri čevljih ali bundah, kar traja nekoliko dlje. Za običajen kos oblačila dam cca. 15€ (več samo, če mi je res všeč), za ostalo pa pač, kolikor je. Cicibanovi copati za mlajšega sina so bili 20€. Ekstra dragih stvari pa ne kupujem za nikogar od nas. Povprečje? Ne vem - na sezono morda 200€ na enega otroka.

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: koliko za otroška oblačila?
5.1.2008 21:29:34   
Anonimen
hudo kok dajete za cune. men še na misu ne pride. sem bla najbolj hepi ko sem dobila kobinezon za tavelko za 15€ v mani znižan za 70 posto.
majčke in tak pa gledam da skor za komad ne dam več k 4€. pa še to se mi zdi drago??!! user posted image
tko da js grem kr v mano, h&m, kik diskont, takko, lidl, hofer in podobne pocenkarske štacune, ker za eno sezono da mulc prerase in pofleka mi je pa res čist tu mač dajat ne vem kok denarja! recimo v hofru sem kupla trenekrkice komplete po 8€. hlače in zg del. ne vem zakaj bi mogla za tako trenirko dat ne vem 30€..čist preč vržen dnar

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: koliko za otroška oblačila?
5.1.2008 22:34:49   
rija
lara, saj vemo, da si gorenka user posted image user posted image user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: koliko za otroška oblačila?
6.1.2008 8:12:23   
mala zirafa
Rzprodaje so zakon.Mi običajno nakupimo na znižanjih za naslednje leto.Se splača.Pri dragih znamkah se sploh pozna.Sicer obleke tako hitro  preraste, tako da ne razsipavamo s kešom.Čevlji pa morajo bit od cicibana, enako copatki.
Naši  ta mali veliko kupijo tudi stari starši, tako da cunj ima skoraj preveč.kolo točno zapravimo, ne vem, ne štejem.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: koliko za otroška oblačila?
6.1.2008 8:30:43   
Strawberrie Cherrie
Mi je pa zanimivo, da vsi kupujete čevlje od Cicibanauser posted image ; tudi tisti, ki malo manj zapravite, ampak čevlje od Cicibana pa mora imeti.user posted image user posted image

Nekoga je zanimalo koliko obutve na zimo: ima ene pol škorenjčke, ski bootske in 2 malo višje adidaske. spomladi bo potrebno zopet kupiti jovo na novo...user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: koliko za otroška oblačila?
6.1.2008 8:38:31   
rija
SC: evo, jaz sem do sedaj kupila samo ene sandale od cicibana. Sicer pa prisegam na geox in mali tudi user posted image  meni ciciban nekak ne potegne, so tak trdi, da si mislim, da v njih hodi kot v pancerjih user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: koliko za otroška oblačila?
6.1.2008 8:49:57   
Anonimen
ne ne kupujem čevljev od cicibana niti pod razno. edin prve čevle sta mele softise ker so bli to takrat edini k so se mi zdel ok. drugač cicibanovi čevli za moje pojme sploh niso dobri. velikokrat najdem kaj pametnega v massu, yello, humanicu, celo v pamiju! za pol toliko denarja kot so cicibanke ki so trde ko cokle!

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: koliko za otroška oblačila?
6.1.2008 11:26:15   
Seven*
Uf. Ne vem. Jaz kupim ko kaj rabi. Moji otroci so v očeh nekoga nekoga drugega res slabo oblečeni, ampak jaz RES na cunje ne dam veliko in mi zelo malo pomenijo. Saj ne rečem, da ne kupim tu in tam kakšen kvaliteten kos sebi in otrokom, ampak to je redko.. Na cajte so ko eni revčeki. user posted image user posted image user posted image Ma kaj pa vem, se mi zdi da bodo še prehitro pokapirali znamke in da bomo še prehitro pečeni. Aja, pa najbrž bi več znamk nakupila, če bi imela  cajt. Ampak zaradi pomanjkanja cajta pogosto kupim prvo stvar, ki mi pride pod roke, ali pa naročim pri raznih kataloških prodajah.


_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: koliko za otroška oblačila?
6.1.2008 11:42:54   
Minka Pobalinka
Jaz tudi nikoli nisem računala.. od uča nekje pa bi rekla, da tudi tam okli 400 €. Je pa res, da kupujem v H&M, čevlje sem do sedaj kupovala v Cicibanu, pa jih ne bom več, ker so poden od podna. Sem kupila ene iz Softy linije, da bodo ja mehke, pa so kot pancarji. No, dobim tudi jaz nič, razen od babice in tete, ki se dostikrat spravita k nakupom cunj za malega in s tem malo razbremenita proračun.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: koliko za otroška oblačila?
6.1.2008 13:16:51   
emaa
Kar dosti, zdaj se je trend malo umiril, ko fanta malo dalj časa lahko stvari nosita. Čevlje imamo cicibanove, ker imata visok nart in cenejših nismo mogli obuti (elephanten so pa ista cena). Kupujemo večinoma H&M, tudi v Sparu, KIK, pa vseeno pri dvojčkih nanese, sploh ker nosita isto konfekcijsko številko, pa tudi nogi imata enako veliki. ker prej smo nosili kak mesec največ dva, pa se je bilo treba kar psihično pripravit, da je treba spet novo kupiti. Zdaj smo pa že dobre tri mesece na istih hlačah, samo bodije smo itak prerasli. Rabljenega od malih številk nismo dobili nič, kar smo dobili kot darilo, od večjih (tudi za zdaj) pa smo dobili cel kup hlač, trenirk, puloverjev in majic (samo bodijev pa ni, so potrošen material, pa večina je pri tej velikosti že starejših), pa jih z veseljem nosimo. 

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: koliko za otroška oblačila?
6.1.2008 13:25:53   
lemavrica
Kupujem večinoma v H&M-u, do sedaj sem pa zapravla cca. 150€ za oblačila. Nekaj malega sem tud dobila ampak bolj št. 74, ki nam bo sedaj prišlo prav in bom tako nekaj prišparala. Neumnost se mi zdi dat več kot 10€ za majčko ker vem da jo bo imel bolj malokrat oblečeno. Se mi zdi pa da je Špar kar drag v primerjavi z H&M-om in predvsem slabša kvaliteta.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: koliko za otroška oblačila?
6.1.2008 13:35:30   
mala zirafa
Na srečo ji čevlje vedno kupi dedek.Imamo pač to srečo da ji rad kupuje.user posted image
Nismo imeli samo cicibank, tudi iz pamija je imela ene zimske, so ble ok, spomladanske pa so jo do krvi ožulile, živa groza.Ker ima zelo drobno nogico, moramo pazit kaj ji izberemo.Ski bucke pa ima iz hofferja in so super.Edino malo se spotika v njih.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: koliko za otroška oblačila?
6.1.2008 16:07:24   
frutka_
No, zdaj pa resno vprašam. Kaj v H&M za večjega fantka je lepo razen navadnih, enobarvnih majčk? Katastrofa! Za deklice je oddelek itak enkrat večji kot za fantke. Za fantke imaš 2različni trenerki in niti enih športnih hlač. Za deklice pa ziher 5razl. modelov trenerk+več modelov športnih hlač+kavbojk+žametk itn..
Meni samo zato ni všeč. Do št. 86 so oblačila za fantka zelo lepa, predvsem bodiji. Naprej pa tuga...

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: koliko za otroška oblačila?
6.1.2008 16:20:22   
iva01
nisem seštevala, sam večinoma kupujem oblekce za mlega v H&M u, BC,KIKu,Hoferu,Sparu..pa še to večinoma na razprodajah, tud v S Oliveru kakšno malenkost, edino za kar odštejem več denarja so otroški čevlji in copati.
Morem pa rečt da imam srečo kar se tiče kvalitete, resnično, čeprav kupujem otroška oblačila nižjega cenovnega razreda, se mi še nikoli ni zgodilo da bi se kaj skrčilo v sušilcu, razbarvalo..pač upoštevam omejitve vzdrževanja in to je to.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: koliko za otroška oblačila?
6.1.2008 17:18:57   
Anonimen
SC, so včasih utemeljeni razlogi, da kupujemo samo določeno znamko. Mi kupujemo samo cicibanove čevlje, ker so edina firma, ki izdeluje čevlje za otrokovo zelo visoko nogico, kot jo ima naš. Niti eni drugi čevlji nam ne ustrezajo, smo zapravili že več ur po trgovinah, niti Superfit.
In ne, ne kupujemo slabih znamk zato, ker ne bi imeli denarja, pač pa zato, ker se mi zdi potratna roba, ki jo preraste v mesecu, dveh. Škoda denarja za dobre znamke, če mu raje za ta denar privoščim kakšno igračo več, ki njemu več pomeni.
Ni lepo stalno kar nekaj namigovat v smislu norčevanja, kak je tebi smešno nekaj, kar počnejo drugi.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: koliko za otroška oblačila?
6.1.2008 18:24:08   
jakaracman
Preveč kupujem povsod, pocenkarski kik in podobni me ne vidijo.Vsak lahko da toliko kot lahko da.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: koliko za otroška oblačila?
6.1.2008 18:46:56   
študentka Mici
Pri nas večina staršev kupuje oblekice na sejmu, ki je vsak mesec, pa v Metroju, Mana ali kaj že je, nekaj v šparu, pa v žlahti si dosti pomagajo med sabo.

_____________________________

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: koliko za otroška oblačila?
7.1.2008 16:08:54   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

ne ne kupujem čevljev od cicibana niti pod razno. edin prve čevle sta mele softise ker so bli to takrat edini k so se mi zdel ok. drugač cicibanovi čevli za moje pojme sploh niso dobri. velikokrat najdem kaj pametnega v massu, yello, humanicu, celo v pamiju! za pol toliko denarja kot so cicibanke ki so trde ko cokle!


Lara to imaš pa 100% prav. Jaz sem se zadnjič skoraj skregala s prodajalko v Cicibanu, ki je vzela zelo osebno, ko sem rekla, da Ciciban sploh ni več ok. Žal jih je cajt povozil. Najboljško otroško obutev kupim v Diechmanu, pa bi dala res veliko dnarja, če bi bilo potrebno, pa ne.. Diechman ima res ful vredu otroške čevje. Sem pa zelo občutljiva glede tega, ker je Ema hipotonik in imam nekje v malih možganih kaj vse moram gledat pri čevljih.

Čevlje tipa Geoxx niti povoham ne. Je pa res, da se moraš kar malo potrudit da najdeš kaj res dobrega.

Za oblečt jima pa veliko kupim v Voegele. Zadovoljna, pa še gužve ni, pa še prodajalke so prijazne. user posted image

Gate in podobno pa kupim pri Neckermanu, takšne z Mojstom Miha, ker se malemu meša ko jih vidi. Pa majčke tud. user posted image

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: koliko za otroška oblačila?
7.1.2008 17:09:24   
Strawberrie Cherrie
No ja, dragi anonimnež, letelo je predvsem na to, da Ciciban zahteva ogromno denarja za slabo kvaliteto čevljev. In ja, oprosti, zdi se mi smešno, da nekdo da ogromno denarja za neke gojzarje, ki vkleščijo otrokovo nogico.
Jaz kupujem samo in izključno samo tiste čevlje, ki jih z eno roko z lahkoto prepognem v podplatu. pa ali so 10€ ali pa100€, ko ne bom nikoli dala tistih 100€ od sebe, pa da je nevemkaj, če bo čevelj trd, robusten in neprepogljiv.
Za doma po hiši pa priseam na Bobux, oz zdaj sem naročila Shoo Shoo, pa bom videla, kako bom zadovoljna z njimi, oz kako se bodo obesli na otroški nogici.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: koliko za otroška oblačila?
7.1.2008 17:17:31   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie
Za doma po hiši pa priseam na Bobux, oz zdaj sem naročila Shoo Shoo, pa bom videla, kako bom zadovoljna z njimi, oz kako se bodo obesli na otroški nogici.

A to prek spleta kupiš? Kako jih pa potem sprobaš z eno roko ali se prepognejo?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: koliko za otroška oblačila?
7.1.2008 17:19:58   
Strawberrie Cherrie
Putka - tole:
http://www.mojskratek.si/ShooShoos.htm

Ziher se upognejouser posted image

Bobuxe pa kupujem v Celovcu pri Schmidu, občasno so kakšne akcije dobim jih tudi po 15€, zadnjič v Toysu pa celo po 9€.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: koliko za otroška oblačila?
7.1.2008 19:07:28   
Putka
user posted image Sem mislila da so Shoos čevlji. Za koliko stare pa so tile copatki? Podplat je usnjen, ne drsi?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: koliko za otroška oblačila?
7.1.2008 19:25:48   
Putka
SC, kje si jih pa naročila? Pri Škratku ali direkt iz USA? 

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: koliko za otroška oblačila?
7.1.2008 20:19:19   
Strawberrie Cherrie
putka, pri škratku.
so pa do velikosti podplata 15.5cm

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?