Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Boli ko
.....ampak v četrtek bo že bolje
Gosta hrana
Kaj je to? Za našo Majo nekaj kar pljune ven in se ji fajn zdi, ko mami lovi kašico po bradi in body-ju. Mogoče pa kakšna žlica noter ostane
in me čudno gleda. Bomo videli, kako se bo odvijalo naprej
Maja je pa danes ful zaspana pa ne more zaspat. Rožica, kako je z malim?
Njamsi, njamsi!
A ima katera mogoče izkušnje s pranjem vozička? Prijateljica mi je posodila košaro in se jo trudim sedajle sčistit. Seveda jo perem na roke, ker nekateri plastični deli ne gredo ven in v čistilnici jo niso hoteli vzeti. Pa mi robovi ostajajo sivi. Nikakor ne gre ven umazanija, poskušam s kratačko. Ima katera boljši sistem?
danes prvič sedel v stolčku za hranjenje. Ga je ati končno uspel sestavit. In smo imeli skupaj kosilo. Se mi zdi da mali več poje, če vidi da še drugi jejo. Zelo lepo je papal in tudi kar precej. Tako je bilo tudi pri popoldanski malici, ko smo bli na obisku in je videl kako drugi malcajo, je še on pojedel cel mali frutek hruške. Očitno to pri nas deluje.