Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, brez tega me ne bi spravil iz Izole
je pa včeraj popoldan začelo iz nosa tečt in je bil ful bogi. Pa smo pucali nos, pa ni nič zaleglo, takoj ko sem ga dala v posteljico, se je zbudil
. No rešitev je bila, da je noč prespal v svojem ležalniku, katerega sem postavila v njegovo posteljico
in se je zbudil samo ene 3x, enkrat sem pa samo ležalnik malo poguncala in je spal naprej.
za Jakata, mi pa zelo, zelo počasi napredujemo. Po novem imamo terapije 1x na teden
Klara že drugi dan nima vročine in danes gremo ven...tudi nosek je ful dober hvala Sandri...kajti od kar si nam takrat pokazala tisti video z čiščenjem noseka, jaz Klari prehlad pozdravim v dveh dneh
.
to pa se mi ne zdi fer (pa ne navijam za njega!)
. Nisem ji zamerila...je šlo v školjko. No pa sem ji hotla dat namesto tega rižolino...ni šlo...sem sama pojedla. Tko da sem bla spet mlekarna.... Ampak po vseh teh kašah se bom jaz začela redit...
Kupili pa bomo Quinny Buzz al pa Speedi. Katerega priporočate?
za vaju in
za
Uomini e donne ne gledam, ampak amici pa ja, odkar je serale. Navijam za bele!
, no zdaj vem o keri parenzani govoriš