Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

), kako flanco solate, pa rukolo - njami okusek
, peteršilj (ni ga čez svežega), črno rekdev. Letos bom pa verjetno dodala še baziliko - je tudi fina sveža.
, so pa moja nočna mora. Enkrat sredi avgusta se spravijo na moj ljubi paradajz in mi ga celega popikajo, tako da postane ves trd. Kakšno leto jih je več, kakšno leto manj. Zdaj se dve leti zgodaj spomladi potrudim in malo pogledam po okolici vrta in poiščem "gnezdo". Pri meni uživajo v okolici oleandrov. Pol pa vse skupaj s coklo pomastim. Je pa teh hudičev na stotine. Saj sem velika ljubiteljica narave in bila vegetarijanka več kot desetletje ampak to golazen pa res sovražim.
Res se nisem spomnila na plošče, niti prebrala kje, pa v vrtnarijah tudi ne znajo svetovat, ampak je v bistvu logično, če razmisliš kako živijo.
Si bova s pomočjo naših punc izmenjali kakšno izkušnjo,pa ni