snorlax
|
Jutro! Jančika, srečno pot in lep dopust! HuAnita, mirne živce. Midva sva šla že podpisat gradbeno dovoljenje, ko je gospod na občini ugotovil, da gre dovoz do hiše po zemlji od svaka. Čeprav v resnici ni tako, ampak imajo tako narisano, sva morala domov, svaka prosit, če nama dovoli, da gre najin dovoz po njegovi zemlji. K sreči je bil toliko fer, da je brez problema podpisal in se celo še zgražal, kako imajo pošlihtano. Vem, koliko živcev ti gre pri papirjih in formalnostih. A nekaj jih prihrani še za potem, ko te nategujejo razni mojstri, pa si v službi komaj zrihtaš fraj, potem pa ne pridejo, pa nekaj napol naredijo in grejo delat drugam, potem jih pa kličeš in prosjačiš, da naredijo do konca, da lahko delaš naprej itd...itd... Ja, bajta te stane vseh živcev, če pa jo delaš v lastni izvedbi, še pa zdravja in najlepših let življenja. Kaj je zdaj z Mavo? Revše bogo se mi tako smili. Pa če pravijo, da je posteljica stara in da je plodovnice manj, jaz ne vem, kaj mučkajo. Jaz bi verjetno že tak halo gnala po bolnici, da bi se kadilo. A ne bi bilo mogoče smiselno razmišljati o CR? Moram it, novim delovnim obveznostim nasproti. Se tipkamo!