Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, vsepovsod ga je polno, sam tam ne ko more bit, potem pa z glavo v radiator treši
Evo, vse sem izvedela. No, un ki vas trenira je njen brat, pa zraven nje še trenira sestra.
Sam verjetno niste kje blizu LJubljanske? POtem bi lahko jaz kr med kako fraj uro uletela...
... Res je grozno. Pa po glavici...edine kolkr tolk normalne površine so na nogicah in rokicah. Kak dolgo to traja do krast? Marcel ima pa sam 4 koze do zdaj? A je to sploh to? Je pa bil prej kak teden utrujen pa zdej ima vročino tam okrog 37,7... Sem klicala našo dohtarco in ker je ni bilo me je kr sestra odpravla, da itak nimajo kej pomagat in da naj ji dam kak claritin pa proti vročini..to mam vse doma tak da nisem komplicirala. Sam pri Marcelu me zanima točna diagnoza, da bom potem ziher...ah ti dohtarji! Bi ju najraje prestavla, sam kaj ko moraš potem celo oš posebej na sistematske furat pa to... Sej drugače je ful vredu zdravnica, sam strokovnosti z najmanjšimi se mi zdi da ji manjka. Gelde na pregled v razvojni...bi bilo lahko marsikaj z malim narobe, pa nebi tule opazli...