Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, diagnoza vnetje sečil - uroinfekt, sedaj pa na UZ preiskave v LJ, kako in kaj naprej. 
.
Pa kar cel teden sta bili tam? A zdaj je boljše? V Ljubljano gresta pa verjetno samo na dnevne preiskave, a ne?
Si prav napisala, da gre za vnetje sečil oz. meni so rekli vnetje ledvičnih čašic. Bili smo v bolnišnici 5 dni, pa še potem je doma 1 teden dobivala AB. Od česa pa to pride, nimam pojma, je imela pa takra vročine 40 st.C.
Če boš tam, se lahko zmenva za kako pijačo -sej se menda ne poznava, a ne? A prideš v petek?
Še enkrat vabim vse nove, da se ojunačijo in pridejo. Stare pa itak, da vas samoumevno štejem zraven.
Pa še točen naslov mi napiši, da mal navigacijo zraven vklopim, pol pa ni vrag, da te ne najdem.
. Obilo čveka vam želim
, je v Slovenj Gradcu (po mojih izkušnjah) veliko boljše. Če bi zdejle začela vse opisovat, bi roman nastal. Pa kako eni starši pustijo svoje dojenčke kar same tam
.