jana84
|
lep pozdravček tudi od mene... Mi smo še vedno super...Sicer danes me malo hrbet boli, ampak točno vem zakaj. Sem se lotila kleklat angelčka za našega angelčka in več ali manj sedim pri mizi in roke pač držim malo višje, pol pa boli med lopaticami...Se bom popoldan mogoče malo sprehodila do vinograda pri stari mami...Bomo videli, odvisno od volje... Sem pa opazila, da mi mogoče otrdeva trebuh. Sicer ne vem točno kako naj bi to izgledalo oziroma kako naj bi se čutilo, zato vprašanje: A otrdi popolnoma cel trebuh ali samo del? Ker jaz imam občutek kot da bi se dojenček bolj izbočil, in trebuh je tred bolj v predelu kjer ima ritko in hrbet...Mogoče se samo tako preteguje in jaz zganjam celo paniko...Ne sej ne paničarim, samo zanima me... Sicer pa nimam nobenih problemov...Sploh kot da ne bi bila noseča. Sem jih imela verjetno prej več...Zelo sem srečna, ker me v nosečnosti nič ne matra mehur, kot me je poprej...Hvala bogu, ker drugače ne vem kako bi speljali (kajti tablet, ki jih običajno jemljem ob vnetju mehurja, v nosečnosti ne smeš)...Pa križ me je pred nosečnostjo veliko bolj bolel...Mogoče se sedaj bolj pazim kako sedim, pa kako ležim (si vedno podložim kakšen vzglavnik več na kavču pod križ, da ne trpi...)... No, zdej grem pa nazaj malo kleklat...Da čimprej končam. Ker imam namen narediti prtiček (belo oblačilce) za krsta našega otročka s tem angelčkom všitim noter... Krstili bomo pa verjetno že novembra meseca, če bo vse po načrtih... Tako, zdaj pa šibam, ker potem moram še testo zamesiti, bom namreč pico pekla danes za kosilo...Mljask...
|