|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
29.2.2008 19:30:54   
majrim
ja sej,vse imate tako naštimano,pol pa nobene ne vidimuser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
29.2.2008 20:07:31   
Laubica
Majrim-sem te zelooooooo pogrešala   user posted image reva si zbolelauser posted image user posted image no samo da si boljše-nujnega ni nič -smo pa vama z Nežo za obmesečnico čestitali,pa Tinej je Neži nekaj poslaluser posted image .Pa sem te danes že skoraj klicala -samo sem se bala da nebom vsiljivauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
29.2.2008 20:23:37   
majrim
sem vidla....sem mu bom oddolžila 8.marca ...user posted image user posted image user posted image ...zakj bi bla vsiljiva??..pa dej ne govori neumnosti...ampak ti dnevi mi ratujejo res prekratki...in pol zvečer ko sva končno v miru,pa malo počokolavauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
29.2.2008 20:35:09   
Laubica
Iiiiiii si prišla nazaj-sem že mislila -tak je spet šlauser posted image ,no drugič te pa bom če te bomo tukaj tako dolgo pogrešaliuser posted image user posted image user posted image -kako je Neža-je zdrava?

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
29.2.2008 20:38:27   
dodi
Čer!

Da se javim na raportuser posted image user posted image

Evo eno z našga dolgega sprehoda do pošte-3km stran od nasuser posted image

user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
29.2.2008 21:03:54   
dodi
No pa še en izdelek v delu od Janjeuser posted image
user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
29.2.2008 21:07:52   
Laubica
DODI-maš pridne otroke da tako radi daleč hodijo in ta izdelek(čipka??)super zgleda

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
29.2.2008 21:34:57   
mateyka
oh dodi, kok lep vreme.. tuki sonce sije, pa je -15 in sam čez okn gledamo user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
29.2.2008 21:50:18   
julci
Dodi pohvala Janji,jemajstrca.A veš da mam jaz skozželjo da bi se naučilakleklat,kerpri milem bogu sam to še ne znamuser posted image user posted image se bom pol na stara letanaučila,če bojo še meli kak tečaj.Znam vezit,kvačkat,štrikat in šivat,kleklat pa ne.user posted image

Majrimdobrodošla tazgubljena,sem včeraj že na primorkam malo šnofala,pa se tam tud nisi kaj javla.

Matejka neki mi povej tale gradnja mest je pa kr precej okužena z virusi .

Naša mala je pa zakuhala zdaj zvečer,zgleda da bo kako vnetje uhic.pri kosilu sploh ni hotla več jest,sadje je zbruhala,cel popoldne je bla tečkasta.Prej jo pa potipam za uhicam pa se je zdrznala.Tk da gremo jutr k dežurni.Dolgo je bil mir.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
1.3.2008 7:46:22   
mateyka
Matejka neki mi povej tale gradnja mest je pa kr precej okužena z virusi .

dvomim. mal preveč ljudi je gor, da bi si lahko kej tazga privoščil + jaz nisem nič zasledila. mam vse kukije blokirane difolt in me še ni vprašal za kake čudne zadeve (kar bi me, če bi hotl kaj brez dovoljenja narest + firewall mam in ni nič jamral). lahko ji pa stakneš marsikje - viruse mislim.
lahko si daš pa avasta gor. je zastonj in ma ščite - mislim, da je web sheild med njimi. jaz ga mam na svoji mašini v sloveniji.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
1.3.2008 7:57:29   
dodi
user posted image

Prvi pomladni mesec je tuuser posted image

Škoda ker je user posted image  in tak veter.user posted image
Kje pa ste vse-ko jaz gor pridem-ve vse zgineteuser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
1.3.2008 8:59:17   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

laubica bom javla.user posted image

Viator mismo hodliv Lekovo brunarco,je blizu tušev za kampist,nazačetku.Vkateroste pa vi zahajali.

Eno brunarico je imela Zveza slepih in slabovidnih, enkrat smo bili pa tudi z moževo službo. Tele brunarice so res zakonuser posted image user posted image user posted image

Zali user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo ušeska čimprej zdrava.

Duška, meni se picasso full dopade, mogoče je še boljše da je moder, rdečih je res veliko...

Ohh majrim, super da si se javila, sem že študirala, kaj je s tabo....

SREČANJE KONZERVIC BO 8.3.2008 OB 11.00 V LJUBLJANSKEM ZOO-JU, OB 15.00 REZERVIRANA GOSTILNICA IN PIZZERIJA KAVAL.  - evo tole je pomembnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dodi super slikice...zadnje dni sem neki tečna, vse mi gre na živce, ko je po bajti tako razmetano...pol se pa zmeraj nate spomnim...pišuka, kako ti rata vse uštimat...user posted image user posted image user posted image . Jana je pa res mojstrica...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
1.3.2008 9:00:44   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Kje pa ste vse-ko jaz gor pridem-ve vse zginete

Meni se to tud stalno dogaja, sem že mislila, da je kaka zarotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil viator -- 1.3.2008 9:02:32 >

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
1.3.2008 9:16:52   
Laubica
zadnje dni sem neki tečna, vse mi gre na živce, ko je po bajti tako razmetano...pol se pa zmeraj nate spomnim...pišuka, kako ti rata vse uštimat...
VIATOR-hvala enako-in DODI-daj nam napotke kako ti vse sfolgašuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
1.3.2008 9:18:00   
Laubica
VIATOR-Zarote niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa jaz tudi skoraj vedno samauser posted image zdaj pa grem v službo se popldan beremo

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
1.3.2008 12:13:52   
julci
Hojla
tako kot sem predvidevala mamo zopet vnetje uhic,so zgleda spet zobki na pohodu noč je bla malo boljša,je svečka delovala,sam jo je pa skoz kuhalo.Dolgo je bil miruser posted image

punce kako ste kaj.
Duška je Matija že kaj boljš.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
1.3.2008 12:41:55   
viator
Uhh smola, Julci - obje na kupu, ušeska in še zobki, boga Zala.user posted image No vsaj da svečka prime in da je noč kolikor toliko mirna.
Lara je tudi mal tečna, upam, da ne bo kaj skasirala. Zdajle se bom počasi kuhat spravila...mož pa starejša hči sta pa v žalcu, na tekmi (karate).

Dodi, res, kak nasvet bi prav prišel...ko gledam tele naše cote, kolk jih je..samo prala bi lahko pa likala (pa seveda neuser posted image user posted image ), kje je šele vse ostalo. Pišuka, vi pa še hišo zraven delate...res kapo dol....

Laubica, ti pa še v sužbouser posted image - naj ti čimprej mine...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
1.3.2008 12:48:50   
julci
Viator sva doble calpol sirup,pa hikoncil tkda sam da prime polbo žeboljš.ma pa uhice čisto zadelane od ušesnega masla,to sempa opazla daji ful teče ven.Tk dami jedežurna rekla da se ji lahko čepeknardi into v obh,tk da boma po vsej verjetnosti mogle na spiranje,ker sam ne smeš to čistit.user posted image

A starejša hči tekmuje.

< Sporočilo je popravil julci -- 1.3.2008 12:49:55 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
1.3.2008 13:14:15   
viator
Uhh, čiščenje ušeska...ko vsaj ne bi blo treba. Mogoče se bo pa uštimalo. Starejši dve sta imeli pri nas veliko težav z ušeski, sploh ko sta bili v vrtcu - tam nekje od 2 - 4,5 leta. K sreči je potem prešlo, zdaj sta pa zdravi...sem pa tja kak prehlad (evo že trkam na lesuser posted image ).

Ja Urška tekmuje...smo jo vpisalina karate, da se bol razmigala in da bo samozavesti pridobila. Glede tega se stvar kar obnese.

Hodijo pa skupaj na treninge - mož, pa Urška in Lea...Lea sicer ni navdušena preveč, tako da  ne vem, če bo še vztrajala, mož ima karate za rekreacijo (zdej že kar nekaj let hodi, pa je prišel celo do rjavega pasu), Urška pa do modrega....

Ne vem, če sem že napisala, zadnjič sem bila v službi, pa sem se zmenila za 4 urni delovnik - pa niso k sreči nič kompliciraliuser posted image . Laro bo kako leto pazila mama, ampak bi bilo prehuda zanjo, če bi  jo mogla 8 ur pazit. Tako bo pa za vse OK (razen za proračunuser posted image user posted image user posted image user posted image - ampak bomo že to leto zgurali).

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
1.3.2008 13:37:10   
julci
Viator pol je pa tvoj dragi nevarenuser posted image user posted image user posted image hecam se.Fajn da trenirata.Naš pa kegla pri fužinarju.Onbiitakbil pri vseh športih,sam za knjigah ne.user posted image Drugač pa v šoli še kot krožek igra odbojko.Je lani hodil  vAvstrijo trenirat nogomet,sem skor živce zgubla zraven.Sproti so si zmišljali kdaj bojo treningi,halo se mi je skor zdelo da bi mogo doma čakat,kdaj bojo poklicali.Pol je pa sam vidi,da ne gre tako naprej,pa kolene so ga začelebolet,pa jenehu.
Najprej me ni hotel poslušat,pol je pa videl da še sam ne more več,pa je nehal.Jaz sem rekla da za rekreacijo lahko vse športe trajba zunaj brez obveznosti.Glavno da je videl,da mam prav.

Jaz sem tud mislala 6 urni delavnik,sam nam res proračun ne dopušča.user posted image user posted image user posted image Razen čena lotu zadanemuser posted image .sam pri nas se pa ful branijo 4 in 6 urnih,ker je potem stroj prazen2uri,za 4 že poflikajo.pa še takrat bi hodla od8-14 in 16-22ure,pol je pa brezveze.

< Sporočilo je popravil julci -- 1.3.2008 13:40:02 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
1.3.2008 14:06:03   
viator
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ni sile, mislim glede tega, da bi bil nevaren. Je pa fino, da se malo rekreira.
Za otroke je pa fino, da se s kakim športom ukvarjajo...meni je tudi bolj do tega, da je vse skupaj kot rekreacija..čeprav že težko najdeš tak šport...običajno je prvo leto še bolj na easy, potem pa se začne bolj resnouser posted image ..in je kar huda obveznost.
Dobro, da je Miha sam spoznal, da je tole z fusbalom mal preveč.user posted image

Ponekod res težijo za skrajšan delavnikuser posted image user posted image user posted image ....jaz sem mislila, da bom imela več problemov. Je pa res, da sem v službi v državni upravi - kjer so vseeno za take stvari bolj razumevajoči, kot po nekaterih firmah.  Se pa pri denarju se tud kar pošteno pozna....user posted image .  Samo ko pa pogledaš cene vrtcev, se ti pa tud zrola. Glih zdej so jih v LJ fajn podražili...od začetka je so otroci pa itak skoz bolani, pa moraš bit na bolniški - pol je pa plača manjša, cena za vrtec pa nič kaj dosti.

Glede na urnik res ne bi kaj veliko profitirala..pa še dve izmene...user posted image .  Bo pa Zalo tvoj ata pazil, ne? To se mi zdi ful velik vredno. Meni je tud mama pri prvih dveh na pomoč priskožila in jih je pazila do drugega leta, pol sta pa šli v vrtec.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
1.3.2008 15:34:26   
Anonimen
Duška je Matija že kaj boljš.

Prilezli smo na 38,8. sem v dilemi, če ga naj peljem k dežurnemu. Še vedno lepo pridno papca in tudi, ko mu tipamo ušesa ne daje nobenih signalov, da bi ga bolelo.user posted image

Dodi - res ste lepa družina.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2522
1.3.2008 16:00:54   
Anonimen
Mi gremo k dežurnemu. Vam javim!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
1.3.2008 16:29:53   
dodi
Duška-upam da bo z malim vse vredu!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
1.3.2008 17:39:46   
Laubica
JULCI,DUSKAMB-upam da se otroci hitro pozdravijo-Julci pol te v pon. sigurno ne bo -kaj??Vi se lepo pocajtajte pa se drugič vidimo-vse 3 mamice z malčkiuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Bi bile vesele Disneyeve trgovine pri nas?
ksenija12

Kaj pravite, ali nam manjka trgovina z oblačili, dodatki, najbolj priljubljenih risanih junakov?

da (52%)

ne (15%)

ne,dovolj je tega v drugih trgovinah (32%)

ne, kupujem raje prek e-bay (1%)

Število vseh glasov: 342

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!