|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
29.1.2008 20:10:59   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: lonib
Hanna1!

A so te dons moje aprilski lumpke napadleuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ponavadi kakšna vidi, da je na naši strani in ker nič ne komentirajo, jih pol sprašujejo zakaj nič ne komentirajouser posted image user posted image user posted image . Smo ferbčne babnice tam, kajuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image ...dokler ne dobim kakega anonimnega pisma domov,sploh ni panike vse preživim....pač ne morm iz svoje kože user posted image user posted image user posted image ....sem se že pri primorkah tud mogla zagovarjat zarad svoje radovednosti,a ne majrim user posted image user posted image --sej drgač pa nisem radovedna user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
29.1.2008 20:35:02   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: lonib
Hanna1!

A so te dons moje aprilski lumpke napadleuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ponavadi kakšna vidi, da je na naši strani in ker nič ne komentirajo, jih pol sprašujejo zakaj nič ne komentirajouser posted image user posted image user posted image . Smo ferbčne babnice tam, kajuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image ...dokler ne dobim kakega anonimnega pisma domov,sploh ni panike vse preživim....pač ne morm iz svoje kože user posted image user posted image user posted image ....sem se že pri primorkah tud mogla zagovarjat zarad svoje radovednosti,a ne majrim user posted image user posted image --sej drgač pa nisem radovedna user posted image

Ti še kar prid nas prebrat. Meni je itak vseeno katera bere, glavno je, da se imamo fajn.user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
29.1.2008 20:56:30   
julci
Najprej čestitki za obmesečnice INARI in ZALI,ter njunim mamicam.
user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
29.1.2008 20:57:28   
julci
Se sam na hitro oglasim da vas pozdravim,grem malo zrihtat,pol pa pridem nazaj,upamda bo šekera tukajuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
29.1.2008 21:21:23   
stephany
user posted image

Inara in Zala - vse najboljše za obmesečnico!

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
29.1.2008 21:26:16   
dodi
user posted image user posted image user posted image
TO JE ZA DEKLICE,KI PRAZNUJEJO....VESELO PRAZNOVANJE

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
29.1.2008 21:30:20   
dodi
TO POŠOLJAM MATEVŽU,DA BI  BILO Z NJIM ČIMPREJ VSE VREDU....MISLIMO NATE....
user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
29.1.2008 21:33:51   
majrim
iz katerih strani jemljete slikce????user posted image user posted image user posted image ....hanna1...ti kar....user posted image user posted image user posted image ...pri nas vedno...sej smo same čveke....
...grem jaz....ko jaz pridem,pa nii nobeneuser posted image ...nočkouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
29.1.2008 21:36:26   
hanna1
.....kakšno noćko zdaj,majrim,pa ja ti to ne resno.....user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
29.1.2008 21:38:40   
majrim
ma jaz sem bolj zgodnji tič....user posted image ...imam knjigo na nočni omarciuser posted image ...pa v sosednji sobi eno tako piško,ki se rada zbujauser posted image ....kaj naj ji dam,da mi bo vsaj enkrat prespala noč??user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
29.1.2008 21:40:37   
stephany
Majrim - če pogruntaš kaj za spanje, prosim za recept. Pri nas zadnje čase tudi zelo zelo slabo spimo...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
29.1.2008 21:41:01   
hanna1
Jes sm pa dons po dooooolgem času likala user posted image user posted image user posted image ---ma kakšen kup,kar se je pa dalo,sem ponavadi kar sproti lepo zlagala,da ni pomečkano,ampak se je vseeno nabralo user posted image Je bila Hana pridna,se je skoz igrala,pa lovila za plot v svoji posteljici,pa muziko sva pribijaliuser posted image user posted image ...nama ni blo dolgčas

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
29.1.2008 21:43:18   
stephany
Jaz sem se pa sinoči spravla k likalni in pospravla nekje polovico, potem sem pa morala mojga miška dvakrat uspavat, se mi pa ni dalo nadaljevat. Nocoj pa še razmišljam, ali bi ali ne bi...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
29.1.2008 21:57:47   
hanna1
grem jes...mala še nekaj godrnja v postelji,pa moram ugasit rač......user posted image user posted image user posted image

pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
30.1.2008 9:12:41   
julci
user posted image

Se nisem mogla včeraj več oglasit,ker so me oči tako pekle,da nisem nič vidla.Smo bili še v Celju,pa malo po nakupih,pa po obiskih,pa je dan hitro minil.Z duško sva se imela lepouser posted image user posted image ,njen Matija je pa cukrček.Bomo mele 11.2 spet priliko,ko pridem v MB.Mi je pa skor joške razgnalo,ker mi mala ni hotla sede zizat,tk da sem komaj čakala,da pridemo k svakinji,da sva se priklople.user posted image
Zdaj pa se boma počasih spravle,greva kolegici na kavico,pol greva vozičkat(sem soncev MB-ju pozabla)je kilavo vreme,pol pa kuhat.
user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
30.1.2008 9:22:58   
hanna1
DOBRO JUTRO--kavo kuham user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
30.1.2008 9:26:48   
julci
jaz pa še zadnje šluke pijemuser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
30.1.2008 9:29:16   
hanna1
user posted image user posted image user posted image po moje se ti bo še ene zaluštalo,ko ti bo moja pridišala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
30.1.2008 9:51:39   
julci
pa kk si vedla.user posted image bi jo z veseljem šluknala.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
30.1.2008 9:52:37   
julci
kaj pa je dans z ostalam čvekicam a vse šespijo al kaj.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
30.1.2008 9:53:34   
viator
Dobro jutro, jaz sem tudi že kafe spila, tako da nekako funkcioniramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Makala, še držimo pesti za Matevža, da bo ja vse v redu...ker dugače sploh ne sme biti!!! Drži se, saj bo te more tudi enkrat konec! Glavno, da ga res pošteno pregledajo, da boste mirni...user posted image user posted image user posted image user posted image

Julci in duskamb...sta se naklepetali, super. user posted image

Včeraj sem šla s prijateljico popoldne na en čvek in kavo...se res prileže, je človek takoj boljše volje. Zvečer sem bila pa še na pilatesu...da si bom mišice utrdila za poletiuser posted image user posted image user posted image user posted image , če se bodo slučajno res kdaj videle, ko spravim tistih 20 kil doluser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
30.1.2008 9:56:49   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

ma jaz sem bolj zgodnji tič....user posted image ...imam knjigo na nočni omarciuser posted image ...pa v sosednji sobi eno tako piško,ki se rada zbujauser posted image ....kaj naj ji dam,da mi bo vsaj enkrat prespala noč??user posted image

Uhhh ti reva, a imate še vedno ponoči uzbune....ko bi ti lahko kaj pametnega svetovala...user posted image , pri nas je bilo tako pri taprvi pupi...smo res že vsi škilasto gledali od utrujenosti....potem pa se nas je neke lepe noči le usmilila tam nekje okrog 7 meseca, če se ne motim.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
30.1.2008 9:57:02   
Anonimen
Pozdravljene,

ni bilo časa!! Pospravljam, likam, kuham, perem......(mogoče sem še kaj pozabila). Moram pohitet, da greva malo ven, ob 16h pa imava drugo ceplenje. Če ga bodo stehtali in izmerili, vam javim mere.
Pri nas je sonček user posted image . HVALA JULČI, da ga nisi odpeljala!!! Včeraj sva res fino čvekale. Edino škoda, da je ta vaš zobozdravnik tako hitro gotov. (Tvoj mož se vrjetno nebi strinjal user posted image user posted image user posted image .) Če ne bo sibirski mraz bomo čvekali že 9. v Mežici, potem pa 11. v MB.user posted image user posted image user posted image

Hanna - kako daleč iz Mežice so ti vaši gradovi?

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1073
30.1.2008 10:01:48   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...kako kaj,natasaom,kdo ti pa Hano pazi zdaj ko je bolana,bogica mala,kako se je pa ona privadila na tvojo službo,ker je taka brihna in dobro opazuje user posted image user posted image

ku-ku,a ste vse pod krinko user posted image user posted image user posted image

ati user posted image

sem pa ful dobr.v službi uživam,ker me imajo oskrbovanci radi..kako pa ravnajo z njimi negovalke pa raje nebi..vsak dan vidim kaj takega,da bi kero na gobec usekala...ne morem dojet,da je to res...
moja hana raztura 100 na h!včeraj je atija vprašala zakaj se pizdi user posted image user posted image
v petek je pa vzgojiteljici rekla,da se ji mudi domov,ker je foter živčen user posted image user posted image

si bom mogla začet pisat njene izjave...

drugo ni nič posebnega..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hana je res faca.
Natasaom, res začni pisat, to ima čez par let neprecenljivo vrednosti. Jaz pišem za vse 3 - no ko so bile dojenčice sem bila malo bolj pridna (za Laro sem še), za taveliki dve pa tudi še občasno kaj zabeležim.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
30.1.2008 10:09:00   
julci
Hanna - kako daleč iz Mežice so ti vaši gradovi?
mislim da še daleč v breguser posted image

Sam včeraj je pa res tk hitro minilo,ko bi  pihnil,sem ga pozabla vprašat kk dolgo mu bo pa naslednjič delala.user posted image .

Natašina Hana je pa res faca na kvadrat.Bi jo pa resrada v živo spoznala,ker se mi zdi da jo kr vidim malo navihanko.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Trikolesnik vs. klasika?
Jaka RR

Kakšen voziček priporočate: trikolesnik ali klasiko na štirih?

Klasika. (50%)

Zoom-zoom trikolesnik. (45%)

Bo že oči nesel. (5%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!