hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Malček od mojega sodelavca je zelo bogi. Prepozno so naredili carski rez - plodovnica je bila motna. Rekli so, da lahko menjajo kri (mogoče so mu že danes), ampak nevedo koliko so poškodovani notranji organi. Sem žalostna. Tako mi je postalo težko,ko sem brala prej tole in enostavno nisem našla,pravih besed,da izrazim tisto kar čutim.Če samo pomislim,kakšno srečo sem imela,da sem hodila v bolnico na preglede,kjer sem imela G,ki je bila moj pravi angel varuh in je brez kompliciranja naredila CR--Zakaj je treba s tem toliko odlašat,ko pa lahko rešiš drobno bitje,ki so si ga starši tako vroče želeli.Tako suho zveni podatek,da je bila plodovnica motna--zakaj odlašat.Tudi pri mojem sinu je bila plodovnica čist zelena in ko so mi ga dali v naročje,je bil čisto moder,glavico je imel pa itak tako otečeno,da je moj dragi reku,da se ga je prav ustrašu,ko ga je zagledal--se mu je glavica zagozdila in ni šlo več naprej--pa saj žensko tud izmerijo in lahko ocenijo ali lahko porodi po naravni poti ali ne.Se mi zdi,da se še tako držijo nekih ustaljenih postopkov in ne odstopajo od njih ali pa imajo določeni zdravniki tako avtoriteto,da tistih z drugačnim razmišljanjem sploh ne pustijo,da se uveljavijo in delajo po svoji presoji Bogi otroček,ki nima nič prida na tem svetu,pa nič ni kriv,pa tud njegovi starši ne.Naj jih vse čuvajo njihovi in naj se vse srečno razplete