|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
15.2.2008 10:56:27   
Anonimen
Imam 9% brezposelnost. Me bodo stanovalci začeli zapuščat, če bom tako neodgovorna.user posted image user posted image user posted image

Mateyki je tudi že eden pobegnil. S trebuhom za kruhom.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1826
15.2.2008 10:58:38   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Hanna - za industrijo ti moramo mi kliknit na isti link kot prej, samo, da ima na koncu /ind

Kako ga pa spravim v aktivno obliko...sploh mi ne delujejo klikerji user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
15.2.2008 11:16:06   
lumpa6
ojla

vreme ni za sprehod, pa mal klikam po vaših mestih

http://rajigrad.myminicity.com/ind
http://rajigrad.myminicity.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
15.2.2008 11:17:24   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Hanna - za industrijo ti moramo mi kliknit na isti link kot prej, samo, da ima na koncu /ind

Kako ga pa spravim v aktivno obliko...sploh mi ne delujejo klikerji user posted image user posted image user posted image

tam spodaj levo kopiraj pol pa prilepi

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
15.2.2008 11:23:09   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Dodi mi mamo pa tako slikco v kopalnici.
user posted image
to je večja slikaiz 6 ploščic
user posted image
to je pa ena ploščicaza dekor na drugi steni

jaz sem pa v keraminu v mariboruvidela potem božanske ploščice

[/quot

ful lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
15.2.2008 12:09:24   
smotka lonib

Je pa včeraj moj sodelavec dobil dvojčka - Gašper in Jaka - in je eden zelo bogi. Mislim, da je dobil sepso. Samo čakam, da javi, če je kaj bolje. user posted image user posted image user posted image  Sem tako žalostna. Boga starša in bogi malček. Pa toliko let sta se mučila za ta otroka, pa toliko umetnih, .....

Držite pasti. Jaz tudi komaj čakam, da javi malo boljše novice.

user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo vse OK s fantkom.user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
15.2.2008 12:27:41   
Anonimen
Malček od mojega sodelavca je zelo bogi. Prepozno so naredili carski rez - plodovnica je bila motna. Rekli so, da lahko menjajo kri (mogoče so mu že danes), ampak nevedo koliko so poškodovani notranji organi.

Sem žalostna.user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 1832
15.2.2008 12:29:46   
Anonimen
Pa je še meni pobegnil en meščan - s trebuhom za kruhom...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1833
15.2.2008 12:34:17   
smotka lonib

Malček od mojega sodelavca je zelo bogi. Prepozno so naredili carski rez - plodovnica je bila motna. Rekli so, da lahko menjajo kri (mogoče so mu že danes), ampak nevedo koliko so poškodovani notranji organi.

user posted image user posted image user posted image user posted image Nimam besed. Ne vem zakaj se to zmeraj dogaja tistim, ki se nekaj let matrajo, da dobijo user posted image , pol se pa še kaj takega zgodi.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
15.2.2008 12:56:47   
lumpa6

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
15.2.2008 14:25:59   
mateyka
Mateyki je tudi že eden pobegnil. S trebuhom za kruhom.

user posted image a res? sam kosilo skuham in že mi en oddide.. ta raja, tok nestrpna in koz hočjo neki delat..  user posted image   user posted image

sam zdele gledam - sej ni res, vsi so še optimisti in so še v Afnigradu user posted image user posted image user posted image mam pa 5% brezposelnost.. user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 15.2.2008 14:29:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
15.2.2008 14:32:28   
mateyka
Malček od mojega sodelavca je zelo bogi. Prepozno so naredili carski rez - plodovnica je bila motna.

a je to (spet) mariborska porodnišnica? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
15.2.2008 14:51:33   
julci
Lep pozdravček

tolko da se malo oglasim se grem po trgovinah potepatuser posted image ker zunaj je prav sibirsko.Mateyka ne vem če nam nisi ti malo svojga mraza dol poslalauser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
15.2.2008 14:52:50   
julci
mateyka kolko pa morš met prebivalcev za industrijo.Meni piše da jih še nimam dostuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
15.2.2008 14:56:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Malček od mojega sodelavca je zelo bogi. Prepozno so naredili carski rez - plodovnica je bila motna.

JAuser posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1840
15.2.2008 14:59:04   
Anonimen

Mateyki je tudi že eden pobegnil. S trebuhom za kruhom.

user posted image a res? sam kosilo skuham in že mi en oddide.. ta raja, tok nestrpna in koz hočjo neki delat..  user posted image   user posted image

sam zdele gledam - sej ni res, vsi so še optimisti in so še v Afnigradu user posted image user posted image user posted image mam pa 5% brezposelnost.. user posted image .

Seveda ti je pobegnil - sem dopoldan čekirala. Bilo je napisano z rozastim (rdečim), pa še s kolesom se je odpeljal. Tako, kot je sedaj napisano pri meni.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
15.2.2008 15:05:10   
Anonimen
Moji so šli od hiše (treningi), jaz pa sem sama samcata z malčkom (ki spi že od 12.30) in se igram z računalnikom.

Sem pa našla eno igro, ki bi jo imela, ampak je predraga.
http://citylife.cdvusa.com/city_life.php

Mi gre na slabše - imam monologe. Kje ste vse??

Vreme je pa ultra gnilo. Še par snežink je vmes padlo.  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1842
15.2.2008 15:09:37   
mateyka

JAuser posted image

mislm, pa jaz bi jih začela bojkotirat - sem slišala, da odlašajo s CR dokler ni že skor prepozno.. user posted image grrr, kako lahko - pol pa kere babe še težijo unim, ki hodjo v Feldbach. jaz bi tud šla, če bi bla v sloveniji (sploh bliz meje), ko majo tak odnos v mb porodnišnici..

Seveda ti je pobegnil - sem dopoldan čekirala. Bilo je napisano z rozastim (rdečim), pa še s kolesom se je odpeljal. Tako, kot je sedaj napisano pri meni.

a res? pa nič ne vidim, da bi se to zgodil - bošček, sej s kolesom ni dalč pršu user posted image mogoče pa sam do sosednje vasi hod v službo, stanuje pa pr mami v afnigradu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
15.2.2008 18:25:16   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako mi je postalo težko,ko sem brala prej tole in enostavno nisem našla,pravih besed,da izrazim tisto kar čutim.Če samo pomislim,kakšno srečo sem imela,da sem hodila v bolnico na preglede,kjer sem imela G,ki je bila moj pravi angel varuh in je brez kompliciranja naredila CR--Zakaj je treba s tem toliko odlašat,ko pa lahko rešiš drobno bitje,ki so si ga starši tako vroče želeli.Tako suho zveni podatek,da je bila plodovnica motna--zakaj odlašat.Tudi pri mojem sinu je bila plodovnica čist zelena in ko so mi ga dali v naročje,je bil čisto moder,glavico je imel pa itak tako otečeno,da je moj dragi reku,da se ga je prav ustrašu,ko ga je zagledal--se mu je glavica zagozdila in ni šlo več naprej--pa saj žensko tud izmerijo in lahko ocenijo ali lahko porodi po naravni poti ali ne.Se mi zdi,da se še tako držijo nekih ustaljenih postopkov in ne odstopajo od njih ali pa imajo določeni zdravniki tako avtoriteto,da  tistih z drugačnim razmišljanjem sploh ne pustijo,da se uveljavijo in delajo po svoji presoji

Bogi otroček,ki nima nič prida na tem svetu,pa nič ni kriv,pa tud njegovi starši ne.Naj jih vse čuvajo njihovi user posted image
in naj se vse srečno razpleteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
15.2.2008 19:27:32   
viator
Dober večer punce,

joj, kakšna žalostna novica, bogi malček in starši - duskamb - držim pesti, morda se pa le dobro izteče. user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa zasuta z delom in pakiranjem, tako da se za en teden poslavljam.user posted image . Pridne bodite in se beremo čez dober en teden.
Dobro rihtajte svoja mesta, da ne bodo meščani uhajaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
15.2.2008 19:37:11   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

.Tudi pri mojem sinu je bila plodovnica čist zelena in ko so mi ga dali v naročje,je bil čisto moder,glavico je imel pa itak tako otečeno,da je moj dragi reku,da se ga je prav ustrašu,ko ga je zagledal--se mu je glavica zagozdila in ni šlo več naprej--pa saj žensko tud izmerijo in lahko ocenijo ali lahko porodi po naravni poti ali ne. ne

Tud men je pri prvem otrku odtekla doma zelena plodovnica. A so teb kej rekli zakaj je zelena, ker jest takrat nisem nič vprašala, ker sem bila pol vsa srečna, da sem dobila sineka v roke. Na srečo ni bilo z njim nič narobe.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
15.2.2008 19:43:04   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: lonib
Tud men je pri prvem otrku odtekla doma zelena plodovnica. A so teb kej rekli zakaj je zelena, ker jest takrat nisem nič vprašala, ker sem bila pol vsa srečna, da sem dobila sineka v roke. Na srečo ni bilo z njim nič narobe.

Sem rodila 6 dni čez rok in ko sem prišla na pregled v bolnico,so me kr obdržali,pa nisem mela prej še nobenih znakov popadkov--me je pa zdravnik tako pregledu,da je kr sprožu popadke--ni blo treba umetnih user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1847
15.2.2008 20:55:50   
julci
čer
Duška upam da je malček boljš,ker me kr strese ko se spomnim kako bi se lahko pri meni končalo,pa bi pustla na svetu dva otroka jaz pa šla tja od koder ni vrnitve.Me kr strese,ko se spomnim.Jaz ne vem zakaj morejo tako dolgo čakat,pa še na silo hočejo neki neredit.Pri tem pa zgleda ne pomislijo na nebogljeno bitje in na mamico,ko se pa kaj pripeti pa itak nihče ni kriv.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
15.2.2008 21:00:26   
stephany
user posted image Naj angelček pazi na malega ubožčka!
Duška - je že kaj novic, je mali izven nevarnosti?

S CR pa ne čakajo do zadnjega samo v MB, ni v CE nič drugače. Baje zato, ker veliko stane.
Pa ful dolgo čez rok puščajo. Ko sem jaz čakala na porod, so jih še tri tedne čez rok kar domov pošiljali. Jaz sem imela po svoje srečo, me je moja G poslala na rok v bolnico, ker sem malega slabo čutila. Vsak dan sem imela 3x CTG, to pa je bilo tudi vse.
Konec tedna se je po oddelku izvedelo, da so komaj rešili enega dojenčka. Je skoz izgledalo vse v redu, potem pa je bila že tudi zelena plodovnica in ne vem kaj še, v glavnem, naredili so urgenten CR in k sreči se je vse dobro končalo. Mene pa je začela grabit panika. Cel dan sem prejokala. K sreči je bila dežurna moja G in me našla vso v solzah. Sem jo naprosila, da je naredila UZ in me pomirila, da je z malim vse v redu. Mi je pa potem kasneje moja G povedala, da je že resno razmišljala o CR in bi ga tudi izvedli, če bi bil tisti večer anesteziolog prost. Je rekla, da sem ji naredila veliko skrbi.
Potem so se čez dva dni začeli popadki, ki pa jih CTG ni zaznaval, čeprav so bili sredi dneva že na 5 minut. Me sploh niso jemali resno. Nato mi je odtekla plodovnica - vložek je bil čisto zelen, pa lužica na tleh tudi. Potem sem pa hitro pristala v porodni sobi.
Lonib - plodovnica je zelena, kadar se dojenček pokaka - to pa nakazuje, da je v stiski.

< Sporočilo je popravil stephany -- 15.2.2008 21:48:27 >

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1849
15.2.2008 22:00:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Duška - je že kaj novic, je mali izven nevarnosti?

Zaenkrat nič.
Mamica je bila nazadnje na UZ, nekje v 35. tednu, in videli so, da en malček zaostaja v rasti. (dvojajčna dvojčka) in so hoteli, da počaka kolikor se da, da bi bila malčka večja. Takrat sta imela okrog 2kg.
Ko pa je sedaj spet imela UZ, pa so videli, da je nekaj narobe pri enem od dvojčkov. Je na intenzivni, po telesu ima potpludbe kot, da bi bil tepen. Naj bi imel sepso,..... in vse ostalo kot sem napisala. Drugi dvojček pa je zdrav.

Jaz si tudi želim, da bi jim uspelo, saj sta se tako namučila za ta dva otroka. Ves čas mislim na njih.

(odgovor članu stephany)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

plavanje
tjaShiika

Ali ste obiskovali katere od programov plavanja z dojenčki???

da (12%)

ne (85%)

imam namen (2%)

Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!