Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
imava skupaj službo...rada ga oba žurava, rada sva družinska- v bistvu sva si v teh stvareh zelo podobna... 
ali pa do staršev. Morda kdaj pa kdaj s sestro na kavo, potem pa se zadeva počasi zaključi. Za vse ostalo sem organizatorka jaz, pa je čisto vseeno, ali organiziram obisk pri "mojih", "njegovih" ali "skupnih". Večinoma še celo protestira, da ne bo šel in navede cel kup razlogov, zakaj ne. Če se mi ga ne da poslušati, potem ostanemo doma ali pa grem sama kam. Če mi je pa veliko do tega, da gremo nekam kot družina, potem pa toliko časa težim, da ugotovi, da je bolje, da pogoltne en enourni obisk, kakor da mene posluša še najmanj tri dni
. ubogi 'brezvezni dolenjček'
Pa kaj pa vem, prej ko sva bila sama je bilo res drugače, ker nama je bilo kdaj dolg čas, pa sva dvignila rit in šla, zdej pa je časa vedno premalo