Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
plenice PAMPERS Active baby 18.1.2005 14:27:13
|
|
|
|
darjatimci
|
Smo jih ravno prejšni teden skritizirale,lp,Darja1
|
|
|
|
|
plenice PAMPERS Active baby 18.1.2005 14:46:18
|
|
|
|
polona2
|
Grozne so, jaz sem jih kupila po pomoti, v naglici, bile so non-stop vlažne, prav tako body, nikoli več, res:(, upam, da jih lahko zamenjaš za druge,lp!
|
|
|
|
|
plenice PAMPERS Active baby 18.1.2005 15:38:53
|
|
|
|
SISI25
|
Mi smo jih tudi dobili za darilo in nismo zadovoljni. Nam gre vse skozi.
|
|
|
|
|
plenice PAMPERS Active baby 18.1.2005 17:49:07
|
|
|
|
lin
|
Punce hvala! Porabim še ta paket in nikoli več!
|
|
|
|
|
plenice PAMPERS Active baby 18.1.2005 20:09:58
|
|
|
|
malika
|
meni so tudi totalno mimo. Trde kot sam hudič in premočijo. Nikoli več!
|
|
|
|
|
plenice PAMPERS Active baby 18.1.2005 21:28:02
|
|
|
|
lin
|
No probali smo in zdaj vemo!Nikoli več.Se strinjam!
|
|
|
|
|
plenice PAMPERS Active baby 18.1.2005 21:30:37
|
|
|
|
tjaga
|
:zmeden::zmeden::zmeden: mi smo jih pa ravnokar kupili, da bi z njimi zamenjali Total care :zmeden::zmeden::zmeden: Tjaga :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
|
plenice PAMPERS Active baby 19.1.2005 21:03:01
|
|
|
|
Blanka77
|
Jaz imam tudi že tretji paket, pa se mi zdijo čist OK. Se mi zdi, da se mal preveč komplicira okrog teh plenic. Moja pupa je zadovoljna z vsemi pamperskami, ki jih dobi na rito.
|
|
|
|
|
plenice PAMPERS Active baby 20.1.2005 8:54:13
|
|
|
|
darjatimci
|
Jutro! Blanka 77,boš videla,če boš pri enem letu in pol do dveh let starosti še istega mnenja,tudi mi do te starosti nismo komplicirali okrog plenic,zdaj pa je druga zgodba,LP,Darja!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Koliko mleka popije dojenček?Najpogostejše vprašanje mamic je, koliko mleka popije njihov dojenček in ali je to dovolj, preveč ali premalo. Naj bo do...
Zadnje s foruma
Dlake po prsih.
пеперутка16
Imate dlake po prsih? In kako se z njimi spopadate ... vas motijo in ali jih odstranjujete?