mižek
|
Dober večer, se še vam jaz malce javim, vidim da me niste nič pogrešale . No in je naš vikend za nami, ju3 pa je treba spet v službo, imam ta teden malce kasneje službo in bom lahko do 7-ih spala, sem pa že ob pol treh doma, tako da z mojim nebova preveč dolgo ločena, edino ta december bo nori imamo nonstop neke aktivnosti planirane, pa neki aktivi tečni ko se jih moram udeležit, mi je ful bed, ker vem da bom potem cel dan vstran od , to je edino slaba stran tega poklica, da imaš veliko popoldnevov zasedenih z drugimi aktivnostmi in dejansko včasih preživiš več časa z drugimi otroci kot pa z svojimi, ampak kaj čem bom morala potrpeti, sem pa pol cel vikend z njim, tako da bova vse takrat nadoknadila . No zdrava sva tudi, tako da sem sedaj tudi jaz mirna ker vem da nebodo babice in dedki imeli težav z njim, vidim da se že veselite decembra, jaz tudi, upam da bom uspela it malce po MB ko bodo ga imeli okraenega, je najlepše it zvečer, ko je tema in se prižgejo vse lučke . Sicer nisem iz MB ampak sem pa velikokrta tam in tukaj na našem koncu nimamo take okrasitve pa potem rada grem v mesto. Lianna vidim, da prideš malce domov, se verjetno že ful veseliš, a ne? Najboljša, ti pa vidim da si spet "naspidirana" , je lepo slišat, da 100% izkoristiš čas z svojimi . Pa vidim da imate sneg napovedan tako da se boste lahko ta teden že sankali
|