svečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Ojla punce.... Sej ne vem, al sem vesela al ne ... pravkar mij e mož povedal, da z mojo službo ne bo nič... Je govoril s teto in je rekla, da so ji je direktorca poslala mail v katerem je napisala, da nisem izbrana, da pa so že 23.januarja poslali odgovore. Ne vem, kje se je moj izgubil. Tako da... sem žalostna , ker ne bo denarja in vesela ker bojo mogoče lahko otroci . Je pa res, da moj dragi ne ve, jst pa zraven ne (saj me mora živeti) ali bi bilo bolj pametno še naprej službo iskat, al raje kar delat. Jaz sem za drugo, sam brez moža tega ne bom morala narediti. gantar če si s tvojim želita , potem kr začnita delat na tem, neglede na službo. Midva imava že enega , pa jaz nimam službe(tako, da nas moj preživlja), pa sva se kljub temu odločila in začela delati še na enem . To pa zato, ker ne veva kako dolgo bi trajalo, da bi jaz dobila službo(takoj itak ne dobiš za stalno, ti samo kr neki podaljšujejo, če bi pa zvedli, da sem , mi pa pol itak nebi podaljšali).Tako, da je zdaj pri nama na prvem mestu še en , potem pa služba.
|