Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Slomškov vrtec v Slovenski Bistrici 23.4.2008 20:02:27
Pi-kica 1
Zdaj, ko je že tam, mi lahko še kaj več napišeš. Koliko so stari otroci? So samo majhni - prvo starostno obdobje ali tudi starejši? Kako so opremljene igralnice? Skratka, zanima me vse in še več
RE: Slomškov vrtec v Slovenski Bistrici 26.4.2008 15:35:26
Seven*
Pikica, jaz sem slišala same pohvale. In pohvalno je to, da sodelujejo z lokalnim vrtcem in si tudi pomagajo. Ne jemljejo se kot konkurenco, kar je v naši deželici zelo redka stvar.
RE: Slomškov vrtec v Slovenski Bistrici 27.4.2008 16:23:05
Kaliope
vrtec ima koncesijo od občine, zdaj so odprli še tretjo skupino - z njim so zadovoljni starši, še bolj pa otroci (slišim same izjemno pozitivne stvari, namreč) Mislim, da bodo septembra odprli še eno skupino ... imajo vse, kar hočeš - zelo lepo urejene igralnice in veliko zunanjega prostora.
RE: Slomškov vrtec v Slovenski Bistrici 5.6.2008 6:43:32
JasminaJ
Tudi sama resno razmišljam, da bi hčerko vpisala v Slomškov vrtec in bi bila vesele kakršnihkoli informacij iz prve roke. Starši, ki imate otroke v tem vrtcu, mi lahko napišete kaj več o tem, kako zgleda dan pri njih.Hvala.
RE: Slomškov vrtec v Slovenski Bistrici 7.6.2008 7:57:32
JasminaJ
Da, res je veliko prijav. Za hčerko potrebujem varstvo v naslednjem koledarskem letu, tako da upam, da bo do takrat kakšno mesto prosto. Sicer pa je povsod gužva.