smotka lonib
|
hojla! Vidim, da še nobene kofetkarice ni blo gor. Smo se dobile na kavici jest Smotka, Zalbi, Mojčca, Jape in Piškotek. Malo smo se načvekale, malo smo opravljale ,. Sem pa jest tud prišla z novim vozičkom, samo Zale ni blo notri. Sem jo pri naših pustila, ker sem , preden sem prišla do Kranja, ene 5 trgovin obiskala. Je zoprno pol non stop jo v sedež, pa spet ven iz sedeža dajat. je pol tečka. Sem spoznala pa JAPE, ki je ful fletna mamica in njena Klara ful pridna in fletna. Sva ugotovili, da sva hodili skupaj na isto OŠ v Šk. Loki. So me pa eni ful čudno gledal, ko sem prazen voziček vozila . Bo treba srečanje ponoviti ampak v večernih urah. Je pa Matic mislil, da bo edini, ki bo osvajal puunce, pa se je malo zafrknil, ker je pol prišel Nejc in očaral s svojo firzurco ostali dve princeski (Klaro in Saro). Mogoče sta Nejc in Matic pogrešala še Zalo ali pa tud ne. Bi morala Mojčco in Piškotka vprašat, če sta bla kej zaradi tega žalostna. Se pa bojim, da bi Zala Nejca z veseljem pocukala . Bo naslednjič prišla pa bomo videli. Sari sem bila pa jest všeč. najbrž je mislila, kva je za ena babica prišla. Najbrž je vidla moj sivi narastek. Se bom mogla pofarbat. Moram nehat. Še pol kej napišem.