Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.
. Sem čist aut iz tega. Sem zadnjič rekla komandirju, če bi lahko delala sam zjutraj, pa je reku, da nas bo 6 babnic, ki bi rade delale sam zjutraj. je reku, da se bomo med sabo mogle zmenit za en teden vnaprej , katere tri bodo delale od 6-14 in katere od 10-18. Je en že rekla, ki je samohranilka, da bo sam dopoldne delala, ker ima mamo bolno. Ja fak, moja je tud bolna in leži doma, ker težko hodi-ima sklepno revmo. zdej sam čakamo ali bo šla v bolnico ali ne
. 
, ker sva se prejle z mojim skregala. Joj, me je tako pogrelo. Boljše, da ne razlagam, kaj je bilo, da vas ne spravim v slabo voljo. Pa spet imam ful za likati (2 stroja). Bom pogledala, a so cunje že suhe. Jutri mi itak ne bo uspelo narediti nič, ker imam oba doma in bo še zelo pestro.
, ko pride ob 22 domov. Si je zaželel (danes že drugič) sezamove palčke iz listnetega testa. Pa naj mu bo, ko ni navajen bit popoldne v službi
spi že od 19.45, sem ga stuširala in ful uživa tudi pod tušem. Je kar vriskal od veselja, pa sploh ga ne moti, če mu voda teče čez oči, samo malo čukasto najprej pogleda, potem pa začne vriskat. Fullll je posrečen.
Nato se je ana drla, ker kljub temu, da je bila grozno zaspana in si nenehno mencala oči, se ni hotela pretirano dojiti, zaspati pa tudi ne. Sem jo morala pusti v posteljici, da sem zrihtala Matija za spanje (zobki, pižama), in se je tako neusmiljeno jokala, da ni bilo variante za spanje. Smo šli vsi na zakonsko posteljo brat pravljice, Matija je kinkal ampak je hotel sedeti namesto da bi ležal
, Ana pa se je po postelji plazila in težila in jokala in po meni plazila in se malo dojila in malo ne. V glavnem štala! Sem se razjezila in zahtevala, da se Matija vleže in odnesla Ano v njeno sobo kjer mi je na rokah zaspala in se zbudila takoj ko sem jo dala v posteljo in potem ponovi vajo brez uspeha in sem jo kar spokala v posteljo in pustila jokat. Sem šla nazaj k Matiji, da preberem do konca in je fant spal pri odprti luči
. No potem je še Ana zaspala. Je bila pa ura že 21h. Pa še za vse sem bila danes sama. Mah. Upam, da bo jutri bolje.
. Bom imela spet goro branja. Tako da, če se ne slišimo kaj jutri dopoldan se pa v ponedeljek.