smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabri lonib: kontrola veš da je bla na srečaju, sem že položnice ven vlekla, pa mal hotla fušat . Men kr sra.. prime, ko bom mogla nazaj it delat, če ne bom kje drugje kej dobila . Sem čist aut iz tega. Sem zadnjič rekla komandirju, če bi lahko delala sam zjutraj, pa je reku, da nas bo 6 babnic, ki bi rade delale sam zjutraj. je reku, da se bomo med sabo mogle zmenit za en teden vnaprej , katere tri bodo delale od 6-14 in katere od 10-18. Je en že rekla, ki je samohranilka, da bo sam dopoldne delala, ker ima mamo bolno. Ja fak, moja je tud bolna in leži doma, ker težko hodi-ima sklepno revmo. zdej sam čakamo ali bo šla v bolnico ali ne . Pa zame ni ta prava samohranilka, ker pač z enim slučajno v posteljo skočila in zanosila in se je kao zmenila, da bo obdržala otroka. Ko je povedala, da je noseča, pa je skoz govorila, da ji do 7 leta ne bo treba ponoči delat, ker je samohranilka. Jest se na ta način ne bi hvalila, ker jo itak vsak pogrunta, da je zanalašč nastavila tisto spodaj .