Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
No, ko so mi povedali, da bom tukaj ostala do konca nosečnosti, se mi je kar zameglilo... ampak da bo z mojo
vse ok, sem se kar hitro potolažila. V tem času, ko sem tukaj, moram reči, da so vsi na mestu! Sem res zelo zadovoljna, tako z zdravnikom, sestrami,... Ok, hrana je bolj..., ampak č pogledaš, da v KC kuhajo za vse bolnice tukaj v okolici, pa tud ne moreš ne vem česa pričakovati. Vsak dan sveža pižamca in brisača, sestre vsak večer pridejo zaželet lahko noč in če bi kaj potrebovala, naj pokličem, tako da moram res pohvaliti LJUBLJANSKO porodnišnico. Upam, da grem pa ta teden končnoi domov, ker sem že kar precej na koncu in ni več panike. Še v enem kosu

ni bilo treba v inkubator, je bila v topli posteljici in dva tedna kasneje je bila že z mano doma.
Pa ni nujno da boš skupinsko rojevala..odvisno od dneva. Ko pa bomo rojevale se pa po moje ne bomo nič sekirale za to..meni je ena rekla, da je bila sama v sobi za rojevanje, da da je vseeno slišala kričanje drugih kot bi bile z njo v sobi.
Je pa načeloma vsaka porodnica v svoji porodni, mora biti že kar huda kriza in obupna gneča, da pristaneta dve v eni. Jaz sem sicer pri zadnjem porodu dobila "cimro" v porodno - pripravljali so jo na CR, med nama pa je bila le zavesa. Ampak stavim, da lahko to zavrneš. Meni je bilo vseeno.
Sicer pa lahko zaprosite če ste lahko same v sobi, ampak če je gužva mogoče to ne bo mogoče......... Sta pa v porodnem bloku 2 zelo veliki sobi, ena je roza, druga oranžna, obe imata kavč za očka