|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: punkcija FOLIKLOV in CELICE 23.1.2008 12:31:42
|
|
|
|
DaisyE
|
pojdi k sosedom (IVF/ICSI januar februar) vprašat, bo še najbolj ziher. Jaz sem mela v drugi punkciji tudi menda feliko foliklov praznih, ampak Reš ni specificiral koliko, samo jamrala sta z biologom. Imela sem isto dozo menopurja Zakaj je bilo tako, ne vem, je bila pa situacija daj v tretji punkciji spet z istimi zdravili precej boljša. Pazi na prehrano, ta zelo vpliva na celice.
|
|
|
RE: punkcija FOLIKLOV in CELICE 23.1.2008 14:35:48
|
|
|
|
Shuka
|
Jaz ti še ne morem povedati koliko foliklov bom imela z Menopurjem, počakaj še 14 dni, sem jih imela pa pri prvem IVF/ET 9 foliklov od tega 4 prazne, 5 se jih je oplodilo, 3 so zaostale v razvoju in 2 sta bili OK. Zakaj je temu tako ve le embriolog, zatorej bolje da vprašaš njega!
|
|
|
RE: punkcija FOLIKLOV in CELICE 23.1.2008 17:38:39
|
|
|
|
koala
|
Anonimna, jaz sem ilemaš še salbšo bero, 27 foliklov, 10 celic, 5 oplojenih, 1 vstavljen, dva zamrznjenčka. Pa je bil ta vstavljeni tapravi borec in zdaj mamico pridno brca pod rebra. Tako da glavo pokonci, samo enega borca rabiš za srečo.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMoram delodajalcu razkriti načrtovano nose...Ali ste dolžni delodajalcu zaupati svoje načrte glede morebitnih nosečnosti, ko podaljšujete ali na novo sklepate delovn...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Udariti tujega otroka.
пеперутка16
Se vam je že kdaj zgodilo, da je odrasla oseba, v sorodstvu ali ne, udarila vašega otroka v vaši prisotnosti in kako ste se odzvali?