Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Ni važno koliko poje ali koliko kupčeke podirava zmeraj poliva. Je pa to refluks ,ki se izboljša ko otrok začne gosto hrano jest ,če ne je pa potrebna operacija te želodčne zaklopke . Pa obe starejši ste ga imeli ,pa se je pol zbolšalo. Tko ,da ni panike ,
. Pol je pa cel cajt kričal, da je lačen in da bo jedel hruško, ki sva jih kupila na tržnici. Mu nisem mogla dopovedat, da jo je treba prinest domov in umit, predno se jo začne jesti. No, hruško je pojedel, zdaj pa že kosilo jé.
...verjetno bo boljs ce greva kdaj drugic.
... Vaša je pa itak že prava dama, pa še tako pridna. če bi ji kaj manjkalo, sigurno nebi bla tko pridna ampak bi skos kej protestirala!
...! Včasih tako zatežita za brezvezno stvar, da mi film poči in potem še jaz zatrmarim do konca. Fotru gre npr. na živce, ker imam voziček v kleti parkiran 15 cm na njegov del kleti, ker pač včasih pade malo svinjarije s koles. Ja p...
si me kar pomirila, pa še prav imaš. Se sploh ne bom obremenjevala s tem. saj mi bojo v posvetovalnici že kaj rekli, če bi se premalo redila, ali kako
potrpežljivo gledala, kako sem se zjokala od besa, Aljaž me je močno objel in polubčkam, Tilen pa žmigal vame s svojimi očkami, pa sem se malo pomirila. Zdaj pa samo upam, da Olimpija danes zmaga v hokeju, pa še naslednjih v SAlzburgu, da bo konec hokeja, da bo moj malo doma. Saj tako nikoli nikamor ne gre, ampak letos se mu je pa odpizdilo na ta hokej in ga res nič ni. Me je razvadil, ker je bolj zapečkar, pa ga potem v takoh trenutkih tako zelo pogrešam doma.