Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.....js zoknov od mojga tipa ne obračam iz enega razloga - če bi, bi blo vse perilo svinjsko in od dlak. sm mu že rekla, ne hodit bos ampak v copatah, sej veŠ, PASJE DLAKE, grejo pol na cunje. ne, meni paše boš. tut prou. se pač ne ukvarjam z njegovimi štumfi. obračat in stresat jih pa tudi ne mislim, ker nisem suženj.

. A bo tut on tak kot bratec in sestrica.
. Tak da sem jih vedno mogla razvozlat.
Tiste smrdeče kepe. Bljek. In enkrat sem mela tega dovolj. In sem jih nehala prat. Tiste, ki so bile lepo zravnane so se oprale, ostale pa so ostale v košari. In ko gospod več ni mel zoknov, se je na vse pretege čudil, kje hudiča je njegov sto in en par zokonov. Ja, v košari lubi. Pa saj si prala prerilo? Ja, seveda. In zakaj nisi zoknov? Jaz zokonov nisem videla, samo neke kepe se valjajo v košari.
Nasmejala sem se do solz-ko bo treba ta ukrep izvajat ga bom čisto po tvoje-upam da bo to pozimi in ne poleti