|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
|
RE: februar 2007 28.1.2008 10:34:38
|
|
|
|
blue sky
|
Hoj, naš mali še ni dopolnil 1 leta, zato še nismo bili v posvetovalnici. Je pa imel pri 9 mesecih 77 cm in 10,3 kg. Bomo videli, kako bo zdaj, ker se mi zdi, da je kar zrasel v teh 2 mesecih in pol. Kar se pa tiče mleka, se pa ne obremenjujem več. Po flaši ga noče piti že skoraj 3 mesece, zato mu ga zmešam s čokolinom, zdrobom, polento, včasih mu skuham mlečni riž. Jogurtov že od začetka ne mara, skute je nekaj časa jedel, zdaj pa še teh ne več. Jaz sem se sprijaznila z dejstvom, da moj otrok ne mara mlečnih stvari, zato ga pretirano ne silim (več). Zdaj je pogruntal, da bi najraje kar sam jedel . Mu pa dajem kot dodatek prehrani Kindervital multivitaminski tonik s kalcijem, da dobi še malo več vitaminov v tem obdobju gripe in raznih virusov.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2008 20:11:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšen je porodniški dopust v drugih državah?Upoštevati je treba, da se plačani porodniški dopust v mnogih državah deli na obdobje pred (nosečniški dopust) in po (po...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice.
пеперутка16
Je vaš otrok po začetku obiskovanja vrtca začel veliko pogosteje zbolevati?