|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa ko se moški zapusti?
28.1.2008 13:55:55   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: kiki13

Saj mu ne pravim jaz tega.
Jaz ga imam rada tudi takšnega kot je, bi pa raje da je drugače, res.

Tvoj "možiček" je odrasla oseba in tudi osebnost zase. Ko/če bo motlo njega, bo to tudi spremenil. Dokler ga pa ne moti, bo pa to zgolj tvoj problem user posted image .
  Je pa res, da lahko kot "ženička" precej pripomoreš k temu, da ga začne motit ..... ( al pa bo samo nesrečen, ker ti ne ugaja njegov new - look ) .

(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.1.2008 14:01:14   
kiki13
Kaj pa naj dela?
Saj mi pomaga pri hišnih opravilih ampak to ni ravno prava shujševalna, če se vsak dan pred spanjem napoka z vsem kar vidi, pa povrh še spije pivo ali dve ker mu pač paše,... pa še sred noči mu pade cukr pa zmaže škatlo piškotovuser posted image

Pač se redi zaradi mastne hrane, nepravilnega hranjenja in pa zaradi piva! Pa saj vsi vemo po čem raste trebuh,ne?

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 27
28.1.2008 14:04:40   
baguSka
Jah nc ne mores, dokler ne bo sam do tega prsu da to kar pocne njemu ni ql.. Ti se moras sprjaznt z njim ce se hoces.. ce se noces, pac ne moreta bit vec skupi, ker bos nesrecna in bos to nesreco prensala na njega in bo samo se bl jedu..

(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.1.2008 14:05:52   
Anonimen

Kaj pa naj dela?
Saj mi pomaga pri hišnih opravilih ampak to ni ravno prava shujševalna, če se vsak dan pred spanjem napoka z vsem kar vidi, pa povrh še spije pivo ali dve ker mu pač paše,... pa še sred noči mu pade cukr pa zmaže škatlo piškotovuser posted image

Pač se redi zaradi mastne hrane, nepravilnega hranjenja in pa zaradi piva! Pa saj vsi vemo po čem raste trebuh,ne?

Ne kupuj več piškotov, svinjarije in pivauser posted image

(odgovor članu kiki13)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
28.1.2008 14:06:45   
baguSka
Ne kupuj več piškotov, svinjarije in piva

Ja. Pa nic vec mu ne kuhaj. user posted image

hehe.. ne resno, dokler bo hotu jest bo jedu.. nimas kej..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
28.1.2008 14:07:10   
pety78
Potem pa ima kar nekaj težav..

- alkohol
- nespečnost

Aja, pa preveč časa in premalo utrujenosti. Torej po službi domov, potem pa samo doma, doma, doma, al kako? Kaj pa otroci, koliko so stari?

(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.1.2008 14:17:18   
kiki13
JA, tako kot si napisala. Doma in doma. Poleti pokosi travo okrog bajte pa komu kaj pomaga naredit ( kaj fizičnega) to je pa že počasi vse. pa enkrat tedensko opere avto... in to je to. Enostavno nima dela, tudi sam stoka po deluuser posted image
otroka imava pa starega 2 leti in je večino časa pri meni, ker me bolj obrajta, kaj naj mu ga porinem da bo z njim norel kot da jaz, če pa hoče ta mali mene?  in meni tudi ni odveč če si želi otrok pač več moje pozornosti kot njegove.
ah saj bo

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.1.2008 14:20:16   
Felicity
Nisem brala vseh odgovorov ...

Bom odgovorila na vprašanje če bi me motilo - Ja, ful bi me motlo, če bi se moj moški zapustil.

Kaj naredit - Ne vemuser posted image , kuhaj bolj nizkokalorično, nobenih sladkarij, piv, in pododbnih stvari ki redijo. Pa predlagaj kakšen fitnes, šport, tekanje ... več seksa ...

Sem pozabla - kolesarjenje. Ima kolo? Če ne mu ga kupi ob prvi priliki (valentinovo). user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.1.2008 14:22:27   
pety78
Potem pa splaniraj družinske izlete in pojdite popoldan v naravo, v gledališče na lutkovno predstavo, magari v kak šoping center na kavico, da gre malček v igralnico, pojdite k sosedom, k sorodnikom na obisk, na igrišče brcati žogo, na gugalnice, ... ne pa da ste samo doma. Pa pojdite vsi trije, pa naj se otrok še njega malo navadi. To je pa res žalostno, da imaš le ti otroka na skrbi. user posted image

(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 34
28.1.2008 14:23:35   
baguSka
Pa predlagaj kakšen fitnes, šport, tekanje ... več seksa ...

To se strinjam.. clovek se najbolj zanemari takrat, ko preneha z aktivnostjo.. Pa tudi sex precejkrat pomaga. Ne vem zdej kok vidva sexata, ampak moski rad ugaja svoji zenski, kot sem jaz seznanjena. In veckrat ko bosta sexala, bolj si bo zelel, da bi ti ugajal.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 35
28.1.2008 14:24:05   
pety78
Enostavno nima dela, tudi sam stoka po delu

Uf, to je pa fajn. Pa ima kak smisel, da bi še kaj postrani zaslužil? Saj te verjetno ne bi motil kak dodaten euro. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 36
28.1.2008 14:26:01   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Enostavno nima dela, tudi sam stoka po delu

Uf, to je pa fajn. Pa ima kak smisel, da bi še kaj postrani zaslužil? Saj te verjetno ne bi motil kak dodaten euro. user posted image

Ja itak. Najlazi je rec, da ni dela. Kot da bi delo samo od sebe prislo.. user posted image

VEDNO se najde delo, ce se le hoce!! Uff kok stvari se najde..

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 37
28.1.2008 16:12:06   
Teya*D.
Meni je všeč takšen kot je pa če bo imel trebuh tudi prav. Imam ga rada zaradi tega kar nosi v sebi ne pa na zunaj. Izgled mi res ni pomenil celega sveta ( mislim glede postave ). Samo, da je bil urejen, torej, pobrit, opran in pošlihtan je meni čisto dovolj. 

(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 38
28.1.2008 18:50:15   
Anonimen
Vam bi bilo vseeno?

Ne, ne bi mi bilo, tako kot mi ni vseeno zame.

(odgovor članu kiki13)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
28.1.2008 18:52:41   
Anonimen
Če skuham kaj dietnega oz. lažjo hrano me pa nahruje češ da on tega ne bo jedel in da naj kr sama jem.

Pa imaš ti sploh apetit jesti kosilo, če eden hruli nate user posted image

(odgovor članu anita4)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
28.1.2008 18:53:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: anita4

Takšni so moški , kaj čemo!!!

Niso ne. Lubi bog.....da neb slučajno dovolila da se do mene tako obnaša.

Ne, niso....user posted image .

Pa tudi vse ženske niso take, da bi sprejemale takšno nespoštljivo obnašanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
28.1.2008 18:55:04   
Anonimen
Je pa tudi res, da mu tega nisem povedala, ker ga nočem prizadeti in mu sploh ne dam vedeti, da me to moti.

Kako pa naj on ve, da tebi to ni vsec user posted image .

Jaz pa se vedno ne razumem te logike....radi bi, da so drugi drugacni, sami pa niti tega ne zmoremo, da bi to povedali user posted image

(odgovor članu kiki13)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
28.1.2008 19:04:13   
KIKI****
user posted image Si mogla glih soroden nick mojmu najt da nau kdo mislu da sem jstuser posted image

Moj ma pa atletsko postavo ker ma tako delo in hvala bogu da ma tako delo kajuser posted image

Mam pa zato jaz mal več okrog pasa pa ga nč ne moti pa tud jamram da moram shujšat, pa ga nč ne moti.Kaj čmo, ga pa pusti če ti ni privlačen al pa tko kot so rekle predhodnice naredi: sprehodi vadba, dieta,...

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 43
28.1.2008 21:55:49   
Gina
Ne, mene ne bi motilo. oz. ne, me ne moti, da ima moj preveč kil. Na živce mi gre edino kadar poje preveč džankfuda, ker se mi ne zdi fajn to za zdravje. Kadar stoka, mu razložim, da je meni najlepši, pa da mu zaradi mene ni treba prav nič shujšat, da če pa hoče, pa lahko, vendar zaradi sebe. In me v resnici ne moti. Moj je bil svoje cajte obseden od tega, da je vse ljudi buljil, koliko kil imajo, pa opravljal podolgem in počes vse, kar ni bilo vitko. Pa se je odvadil. Ker mene res te reči niti malo ne ganejo, nima sogovorca, oz. ima nekoga, ki v tem ne vidi nič slabega. Težko je čutiti nekaj slabega o debelih, če nimaš koga doma, ki bi te razumel ali celo podpiral, da tako misliš. Vse je v glavi. Tudi zamisel o hipotetični lepoti. Po moje jaz tako mislim na splošno o ljudeh zgolj zato, ker pri nas doma nismo nikdar in nikoli govorili o tem, da bi bil kdo na svetu predebel, grd ali čuden in sem si lahko razvila svoje predstave o tem. Redkokdo mi je "zapuščen". Ne štekam tega izraza.

Pa še to. Imam prijateljico. Letos sva bili 14 dni skupaj na morju. Jedli sva po moje skoraj do pičice enake reči, pa tudi količinsko enako. Ker jo dobro poznam vem, da skoraj vedno je približno enako, giba pa več kot jaz. Ima pa tudi vsaj 20kg več. Pa se meni še vedno zdi luštna. Ne opazim njenih kil. Koliko kg imaš ni vedno odvisno od tega, koliko mnogo ješ, pa koliko migaš. Tudi izraz zapuščen pomeni nekomu nekaj, nekomu nekaj drugega. Meni v nobenem primeru to ni vrednota. Kile mislim. Vesela sem, ker vidim lepoto skoraj povsod. Lažje je živet.
Pa v resnici menim, da če bi bila ti kiki zadovoljna z njim, pa mu to vselej povedala, potrdila, če bi on to iskreno čutil, da se ne bi nič sekiral zaradi kil, ali pa vsaj mnogo manj, kot se ta hip. Moj vem, da bi se sekiral, če bi ga jaz gnjavila, pa tudi vem, da narediti ne bi mogel itak nič, kot tudi tvoj ne more. Samo da se moj ne sekira preveč, tvoje se pa ful. Brez veze. Aja, a imaš ti malo kil, al veliko?
Včasih partner s tem, ko kritizira partnerja, kompenzira svoj lastni manjko. Oz. se potrjuje. Tudi take poznam. Se pravi partnerja tunka v drek, zato da bi sam izpadel boljši, manj debel. Saj najbrž pri vama ni tako, samo poznam pa tudi take.
Aja, če pa so kile v resnici tvoja vrednota, če ti partner tak, kot je zdaj, z več kilami ni všeč, potem pa mislim, da imaš problem. Vrednote ne moreš glih kar tako spremenit, pogledat skoznje tudi ne moreš, torej si najdi drugega. Na silo hujšat se ne da. Cena je previsoka. Jaz zihr ne bi, niti če bi mi partner dal ultimat. takrat pa sploh ne.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 44
28.1.2008 22:26:58   
koala
Nekja odvečnih kilogramov me ne bi motilo, ker jaz svojega moža ljubim zaradi njega samega in ne zaradi njegove adonisove postave. Pa da se razumemo, moj dragi je čisto povprečen moški z trebuščkom, ampak jaz ga ljubim in sprejemam takšnega kot je, predvsem zato, ker mi takšna čustva vrača.

Če bi se pa slučajno zašla v tvoji situaciji, pa bi ga zvlekal ven, na sprehod, kolo, rolerje,.... Tudi skuhati se da dobro in nizkokalorično, kar se pa piškotov in podobnega tiče pa pač nebi kupila.
Mi je pa najbolj padel v oči tisti stavek, da mu je pivo zakon. Jaz bi tukaj pošteno zaropotala, ne rečem kakšno pivo tu in tam, ampak vsak dan in za žejo, na-a tukaj pa se primeni hec konča.

Sicer pa draga ženska tvoj možek ti ne vidi v glavo, iskren pogovor pomojem dela čudeže.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 45
29.1.2008 1:50:39   
Anonimen
Pivo je zanj zakon. žal

Ti, tut za mojga Kamikazo je pivo zakon (kr upraši ga, pa bo prec izstrelu besedo "Laško" user posted image ), ampak nima cajta, da bi pirovski trebuh dubu, ker seks kuri kalorije, veš? No, pa še zatežila sm mu, da sicer RES ni nobene panike zvečer pred TVjem požret en pir al pa dva, ampak da nej pa mau pomisl, da ma pa potem zjutri, k mulce pelje u vrtec in šolo, še zmeri kkšno malenkost alkohola u krvi. Pa niti ni treba, da on na cesti karkol zajebe, ker je super voznik, ampak kot poklicni voznik more met pa čisto nulo in če bi se karkol zgodil, pa čeprou po tuji krivdi, bi biu automatsko kriv on, ker ne bi meu čiste nule. Da o tem, da riskira betice najinih mladičev, sploh ne govorim. In ti povem, da se je tip mau zamislu in se mi zdej že en lep cajt tooolk čudn zdi, k po šihtu pride domou s Petrola in u roki nima Laškega, ampak Coca-Colo. user posted image

O zanemarjenosti pa "žal" ne morm nč komentirat, ker še nimam pritožb čez njega. Idealn zihr ni, sej to tut nobena od nas ni, ampak mu pa na kraj pameti ne pade, da bi kkšno čez mene reku, čeprou bi marsikdaj lohk. OK, no, edin to je reku, da bi se jst lohk mau zredila, da mi ne bi kosti tolk šklepetale, ampak to tut jst vem user posted image , tk, da nism bla nč jezna. Aja, pa k sm frizuro spremenila, je tut reku, da mi bl paše. Na srečo usaj vem, da ne prčakuje, da sm Claudia Schiffer. No, bi mu pa pasal, če bi bla Michelle Pfeiffer, to pa tut vem. user posted image

(odgovor članu kiki13)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
29.1.2008 1:56:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

pa namest sokov vodo

ta je pa dobra - bi rekel... Piva je zanj zakon. žal

Mene bi to prej motlo, ko trebuh. Žal. Ampak samo mene.

Ne sam tebe.Tud mene in to ZELO bi me motilo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
29.1.2008 2:01:37   
Annny
Kiki, kaj pa če bi se vidva oba skupaj vpisala na kakšno vadbo?
pa ne zato, da bi shujšala, mogoče zaradi boljšega počutja in družbe - špeh bo potem že sam izginiluser posted image  Preizkušeno.

(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 48
29.1.2008 10:46:50   
Anonimen
Kolikor je moški športni tip ni neke bojazni, da bi se zapustil, čeprav se zna zgoditi kakšno obdobje, ko imaš kakšne druge interese, se fizično malo uleniš na račun kakšne druge telovadbe (mentalne recimo).

Sam sem pred kakšnim letom in pol, dvema doživel situacijo, da sem moral zbijat kilažo. Sploh, če se je človek kdaj v preteklosti redno ukvarjal s kakšnim športom ta naenkratna praznina telo ubije. Potem zopet moraš poiskati neko alternativo, da se telo ne šokira preveč. Zdaj pač imam rekreativen nogomet, ki mi omogoča minimalno kondicijo kar je odločno premalo. In še nekaj, kar se mene kot moškega tiče, pri postavi ne gre toliko za to kako bom izgledal kot to kako se bom počutil. In ni ga lepšega ko se zdivjaš, naslednji dan si pa kot preporojen.

Da bi pa moški radi perfektne postavne lepotice pa mislim, da se večina moških na tem forumu ne bo strinjala. Fajn je, če maš kaj prijet.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.