Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
petra kako narediš to lazanjo? kaj bomo mi ne vem,bom videla kakšne sestavine imam in kaj boste napisale
Prepražim eno čebulo, dam zreven naroban korenček, mleto meso, in pretlačene paradižnike (lahko tudi mezgo ali kečap) solim, zalijem z malo vina in juho (dam vodo in v njej raztopim kokco ) in začinim z vegeto. To kuham. Zavrem vodo in v njo dam široke rezance. In jih ne skuham čisto do konca. Naredim bešamel (maslo ali margarino stopim, dam noter moko in ko to postane malenkost rumenkasto zalijem z mlekom, tak da ni grudic).
Potem dam v pekač rezance, na njih bešamel, potrosim s sirom in gor dam meso. Potem vse še enkrat ponovim. Lahko tudi več krat ponoviš. In potem to daš v pekač in pečeš približno 25 min. Zraven pa naredim skledo solate.
petra kako narediš to lazanjo? kaj bomo mi ne vem,bom videla kakšne sestavine imam in kaj boste napisale
Prepražim eno čebulo, dam zreven naroban korenček, mleto meso, in pretlačene paradižnike (lahko tudi mezgo ali kečap) solim, zalijem z malo vina in juho (dam vodo in v njej raztopim kokco ) in začinim z vegeto. To kuham. Zavrem vodo in v njo dam široke rezance. In jih ne skuham čisto do konca. Naredim bešamel (maslo ali margarino stopim, dam noter moko in ko to postane malenkost rumenkasto zalijem z mlekom, tak da ni grudic).
Potem dam v pekač rezance, na njih bešamel, potrosim s sirom in gor dam meso. Potem vse še enkrat ponovim. Lahko tudi več krat ponoviš. In potem to daš v pekač in pečeš približno 25 min. Zraven pa naredim skledo solate.
Se ne slisi slabo...
No, jaz jo pa nardim tkole:
poprazim najprej cebulo, mal kasneje dodam se cesen, vrzem not recimo pol kile mesa (za 2-3 osebe) in prazim, dokler meso ne zakrni... potem dodajam zacimbe (sol, poper, vegeto, majaron, lovor, baziliko, rdeco papriko in seveda mezgo)... proti koncu dodam se malo rdecega vincka... medtem naredis basamelj kot ej napisala peetra, samo da dodam se mal muskatnega orescka al pa se raje ga kr kupim (tistega v tetrapaku k je fuuuull dober)... in seveda nariban sir!
v namazan pekac nato polozim lazanjeve testenine (itak kupljene) - to je prvi sloj... na to dodam sloj polovice mesa, nato polijem s polovico besamelja in pokrijem s 1/2 sira... nato spet sloj testenin, preostanek mesa, besamelja in sira... dam pect za cca 20 min (z nozem probam prebost, ce je ze mehko) in postrezem. :))) Mnjaaamiiiii!!! :)))