|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bolani otroci v vrtcu grrrrrrrrrrrr!
6.3.2009 11:18:35   
Anonimen
Mene tako pogreje, ko berem, da 37 še ni vročina. Za moje pojme je to več kot očiten znak, da je nekaj narobe v telesu, pa zaradi mene zdravniki lahko to poimenujejo kakorkoli hočejo.

Pri nas ob taki vročini ostaneta doma. K zdravniku gremo šele nekje 4. ali 5. dan, če se ne pokaže nobeno izboljšanje. Posledično imamo pri obeh praktično prazno kartoteko, bolna pa v vrtcu nista nikoli. Imam pa res na srečo tako službo, da se to da.


(odgovor članu andrejka75)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Bolani otroci v vrtcu grrrrrrrrrrrr!
15.3.2009 20:15:01   
Ribica **
Rubin in Pi-kica1, govorim iz LASTNIH izkusenj in podajam SVOJE mnenje, nikjer nisem rekla, da so vse izkusnje enaka in prav tako ima vsak svoje lastno mnenje. Moja sestra je vzgojiteljica in s svojimi vzgojiteljicami sem se vedno v stiku in tudi moj mi pove ogromno stvari iz vrtca, ker debatirajo tudi o tem.

In odkar so pri tamalemu od mojega dobili triletnike, se je skupina povsem spremenila. Ja, pa ne glede na to, da je tamal sel v vrtec z 12 meseci, je sele tam spoznal, kaj je to tepez, cufanje za igrace in vse ostalo.

Koliko se pa kateri otrok nauci je pa odvisno tudi od vzgojiteljic. Poznam in ene in druge, tako da o tem sploh ne bom naprej nakladala, ker pac vem, kako je moje mnenje. Nad psihologijo se pa ne navdusujem kaj prevec user posted image  

(odgovor članu andrejka75)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Bolani otroci v vrtcu grrrrrrrrrrrr!
18.3.2009 17:18:16   
Jutra
Lukrecija,
jaz sem se tudi pogosto jezila na takšne starše, ki na pol bolne ali kar bolne otroke vozijo v vrtec. S tem se delajo epidemije, pa še tebi štalo, ki skrbiš, da tvoj otrok obiskuje vrtec zdrav oz. do konca pozdravljen.

Ampak, ko so me razsvetlili z druga plati, ne obsojam več tako kot prej. Veliko staršev (ne pa vsi) imajo takšne službe, ko si ne morejo privoščiti bolnišk ali pa nimajo varstva za svoje bolne otroke. In vedno več bo takšnih služb in pritiskov v službi v smislu: "A imaš spet bolanega otroka. Ja, kako pa to, da je kar naprej bolan." user posted image - Izjave žensk brez otrok, ki imajo čas samo zase, službo, kariero, cotice, pa svoj stas.


_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 103
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:





Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?