Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Naslednji pregled imam 20.februarja in bom takrat vprašala.Sama sem tudi na bolniški in če se bom odločila bom seveda šla.Sicer še malo omahujem,ker je to moj drugi otrok.Pred osmimi leti,ko sem bila prvič noseča sem bila ampak točno se ne spomnem kdaj,bi morala v materinsko pogledat.Sem pa bila takrat tudi v bolniški in ni bilo nobenega problema.
Ja na žalost nekaterim predpiše komisija strogo mirovanje, čeprav gin. ravno ni takega mnenja, vendar moja gin. pravi da na to ne more nič vplivat...
jaz grem pač na lastno odgovornost na sprehod in v trgovino, zadnjič sm celo letela na davčno in socialno, pa treba bo v službo nest papirje potrdit...
Ja luba duša, kako si lahko pomislila, da bi zaradi tega imela težave...Razen, če imaš strogo mirovanje - pol je zgodba drugačna.
Lahko ima velike težave. Na odločbi komisije je ponavadi napisano, da je izhod dovoljen IZKLJUČNO v primeru zdravniškega pregleda. In MŠ ni zdravniški pregled. Poznam tudi primere, ko so jim zaradi izhoda (samo odhod v trgovino) prekinili bolniški stalež in so imele velike probleme v službi. Pregledi komisije so pa lahko vsak delavnik in soboto od 8. do 21. ure, tko da ni za tvegat.
Tudi sama sem v staležu pa mam namen it v MŠ. G mi je sicer dal "dovolilnico" za krajše sprehode, vendar me je opozoril da komisija tega ne upošteva vedno. Kar se je tudi zgodilo, pa nimam strogega mirovanja. Če imaš namen it, se prej dobro pozanimaj, kako se boš rešila, če te ravno takrat obiščejo. Boljše preventiva, kot kurativa.