|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čudni ljudje...
31.1.2008 13:00:51   
Anonimen
Nehaj skakat za vsak prst, ki ti ga pokažejo. Pa tvoj tudi.user posted image
Aja, pa stinjam se s kind lady.user posted image

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Čudni ljudje...
31.1.2008 13:31:15   
Nenya
Pa mi ona začne en dan, da kako je sistem gnil in da se za njene pojme samo še butasti ljudje poročajo in da je poroka živa neumnost itd.,itd.
IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46

Tole meni zveni kot direktno provociranje, in ti si ji veselo ustregla in spet je bil razdor. Boga revica ti je najbrž fouš.

Moj nasvet: edini, ki bo imel res vpliv na tvoje življenje, počutje itd, je tvoj bodoči mož, vsi ostali, ki jih s poroko pač primožiš, so popolnoma nepomembni. Veseli se dejstva. da te ljubi in podpira, pusti nevoščljivko pri miru.
Nič ni narobe če je človek čustven, dokler ga to ne ovira. Če nisi bitchy po naravi se boš tega težko naučila, pa tudi zakaj bi se, najbrž te ima rad tako kot si?
Prav se mi zdi tudi, da od tvoje bodoče tašče zahteva, da se kdaj tudi v jezik ugrizne in ne kometira vsega o tebi.

Odnos do bodočega svaka in svakinje: vljuden a hladen, pogovore omeji na nevtralne teme, predvsem pa pozabi nanju, onadva mata svoj lajf ti in tvoj bodoči mož pa svojega, samo zato ker ste v sorodu še ni treba da ste najboljši frendi, ni treba stikov prekiniti, le omeji jih in se požvižgaj na komentarje.


(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Čudni ljudje...
31.1.2008 14:26:42   
piščanc
kar težko določim dejanski problem. zgleda, da ima tvoj res bolj težko familijo, ampak zna z njimi. ti se moraš pa še veliko naučiti. jaz v takem primeru omejim komunikacijo z dotično osebo na minimum. pa tudi njeno mnenje potem manj šteje. kregala se pa ne bi.

jaz se ponavadi odstranim iz debate in se igram z otroki ali podobno.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Čudni ljudje...
31.1.2008 17:54:08   
Anonimen
Evo mene spet tuki...Rabim en nasvet. Moj user posted image se je včeraj čisto razpenu,ker mi pravi, da se moram naučit bit vsaj malo bolj žleht.


Ima prav.

Nauci se obvladovat svoje reakcije na druge ljudi....ce bos na vsak prst svojih bliznjih tako reagirala in vsako gesto razumela kot groznjo, ti bo tezko.

(odgovor članu Skratek46)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Čudni ljudje...
31.1.2008 18:38:47   
caillou
Se še nisem javila na tvoje poste, ker sem jih od sedaj samo brala, pa ti moram povedat, da bo treba lastno podstreho najprej urediti. Samo pomagam, dobronamernouser posted image .

_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Čudni ljudje...
31.1.2008 19:59:12   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica

Priporočam, da ospreš blog(spletni dnevnik). Tam se lahko razpišeš, kolikor ti srce poželi.


Dober predlog.


se strinjam user posted image blogi so ful fajn stvar. poznam dost ljudi, ki ga pišejo in jim prav pomaga dat ven iz sebe vse kar rabjo napisat in še vsi frendi ga berejo pa kaj pripomnijo in svetujejo. to bi blo zate po moje fajn ideja. priporočam user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Čudni ljudje...
1.2.2008 9:12:48   
Teya*D.
Jaz se na takšne in drugačne stvari odzovem tako, da se samo prijetno nasmejim, ker se mi enostavno ne da več obremenjevat s stvarmi, ki nimajo pomena. Pa kaj me briga kaj si misli o meni sestrin mož in ona sama, pa njegova družina. Imam svojo družino, svoje življenje. Tudi pri nas je tekmovanje in ljuboseumje na tapeti. Tega si o sestri nebi nikoli mislila pa kaj pač morem. Ali jo je mož tako spremenil oz vplival na njo da je postala takšna...ne vem. Jaz sama vem, da se mi enostavno ne da obremenjevat s tem, tako da tudi tebi sporočam, da se ne sekiraj, konec koncev se boš oženila in bila srečna ti. Če si boš vsako stvar gnala k srcu te bo to pokopalo, boš z živci na koncu.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Čudni ljudje...
1.2.2008 12:54:57   
natalia
ne obremenjuj se s takimi stvarmi, ti oz.vidva imata svoje življenje, oni svoje. Kaj te briga, kaj kdo reče, kako to reče in kaj bi morala ti reči... brezveze...Se mi zdi pohvalno, da se držiš načela, da ne ogovarjaš...drugače pa, saj veš kaj pravijo: bolj drek mešaš bolj smrdi, ne?

pa lep pozdrav.

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?