Anonimen
|
Mateja a ti tud kofetkaš? Pa hvala za kavo! No, js sem že v pogonu, zdej si pa vzamem mal pavzica, je treba kavico spit. Punce včeraj sem prvič delala plače po novem sistemu in sem jih naredla brez ene napakice. Sama! Sem ful vesela! Se mi zdi zelo lažji sistem obračuna, kot je bil prej. Pa hvala za čestitke za službo. No Alen danes tudi pri oddajanju ni nič jokal, tako da sem res ponosna, vesela, presrečna... Ne vem, kaj naj napišem, kar ne morem verjet. Vzgojiteljica mi je poslala svojo tel. št. in jo lahko kadarkoli pokličem, če želim kaj izvedeti, kako se ima Alen, ker se pa res nič ne vidima. V bistvu še sploh ne vem, kako zgleda (mislim si, nisem pa 100% prepričana, da je to ta) Vem pa katera je pomočnica No, vglavnem v petek grem prej iz službe, smo povabljeni k direktorici na piknik, bomo nazdravili za njenega sinčka. Potem nas pa še čaka obisk k tajnici, ki pa ima slaba 2 meseca staro hčerkico. Sami bebiji. Tudi dve kolegici kmalu pričakujeta porod, pa ene 3 naše frajle (beri februarčice), ni kaj...šole in vrtci bodo polni! OK, zdej pa grem še mal "naokoli" Se slišimo kasneje!
|