Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Upam, da bo tudi Alenu zalaufalo v vrtcu. A ma kakšno igračko svojo s seboj al pa planičko, ninico? Pr nas Mark sicer doma tega nič nima, sam za v vrtec ima pa enga ježka in za spat planičko. Neki domačega.
Sem mu jo zadnjič mal posolila, da bi jo stran vrgu, pa jo da v uste, pa reče fjuu, mija mija in mi kaže, nej mu jo umijem. Js se seveda delam francoza... Ko je vidu, da ni haska pa si jo lepo obriše od majčko in jo da v usta. Pa je bla spet dobra! Smo jo pa tud skrival, pa ne morem poslušat dretja. Bi rada, da se mu zagabi in da je ne želi več.
.
. Matr, jest pa sem za cajtam!
? Glih za 14 dni ne bom dala 40 eur! A potem jih samo sama lepo pilim in lepo prerastejo? Samo kaj pa tisto belo na koncu, sej tega počasi zmanjka? Jest sem čisti teleban kar se nohtov tiče, tko da me prosim mal razsvetljite!
. NI treba nič skrbet, kdo bo pol na njivi delal.
Bojda sem ga jest pšrnesla. Včasih sem res pravi zombi, ko začne krj godrnjat po babyfonu in pol kr letim tla.