Anonimen
|
Jutro punce! Js sm glih z zajtrka - pred tem sem bila pri ginekologu. In bebi veselo skače! Mal je baje mejčkan oz. pokrčen, ampak je pa vse ok, kolikor je lahko pogledala. Nasl. pregled bo že morfologija, in to 27.2. - en dan pred Alenovim RD. Js srčno upam, da bo vse ok.. Sem pa na +2,5 kg. Pa kaj nej, če sem pa skoooooz lačna!?! Učeri smo mel mi kr mal paniko - ob 16h je bil moj doma, pa me kliče mama, da ji je avto crknu, ko je šla iz službe , pa če jo lahko peljem k zdravniku. Ja, ok. Pridemo tja, ona pa ceeeela zatečena v obraz + tako neko čudno vijolično barvo je imela, da sm mislila, da se je za maškure napravla, noge pa kot hlodi - majke mi, take je še nisem vidla. Zdravnik jo je takoj poslal v bolnico CE na dodatne preiskave, ki pa se še danes nadaljujejo. No, čez noč je šla domov. Zgleda, da je ščitnica spet mal ponorela... Začuda sem pa noč js prespala, sam Alen se je zbuju, tako, da sem ga okol 2h dala v najino posteljo, pol me je pa tako lepo objemčkau, da ga kr nisem hotla prestavit nazaj. OK, dost čebuljenja, uživajte!
|