Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
nosila? Ampak, kaj jubjem ne pade na pamet! Ajej!
voljo do vsega !

.
.
za pokušino, ampak ni bil naš nič kej preveč zadovoljen. Verjetn zato ne, ker so se kar neki sami spomnli, da bi praznoval.... kr neki. Pa smo se lepo zmenili, da drug teden vsi skupaj- obe babi in oba dedija..... ne pa kar vsak zase..... Nč nisem bla zadovoljna no, Matic pa se sploh ni hotu slikat s torto. Tako da bomo drug teden uradno naredl pr nas doma, pa se moja sestrca bo tamalga štimala, ker ga zna tko zabavat,, da se mali cel dan krohota...
. Pa lika ... uf mega, res. Pr nas se kaj takega mislim da ne more zgodit. Me pa tud čaka še diploma za napisat, pa bi rabila vsaj malo pomoči, drugač mi ne bo zlavfalo. Ja no, mogoče je res to izgovor, vem, sem ful jezna nase, ampak se ne morem in ne morem pripravt.
sm besna..en nam je ukradel kanto za smeti...pa to ne moreš verjet...za piko na i je pa še dve vreče smeti k sta ble not, vrgu na konc parcele
........
Torej rabim neki "marelastega", močnega, da bo držal našega guliverja in da bo zdržal dolge fure, neki da ni fuuul drago in še to - da ima fajno senco. Aja - pa da se da poležat. Sej ne rabim nekih raziskav, ampak če sličajno katera ima kej takega doma za priporočit
. to drugo bi bilo bolje
.