Anonimen
|
Čao punce! Kako ste kaj? Vidim, da ste kr zagrete za Celje! Js že tri tedne skor govorim, da 29. sem pa zasedena Tako, da vsi vejo Danes imamo igralno urico okol 16.30h. A dans zvečer kot naročeno začel šmrkat. Sam čakam še na kak kašelj ali vročino. Upam, da ne bo. V četrtek imam pa G in kooooomi čakam! Se mi že meša od čudnih sanj in nobenih simptomov. Pri Alenu mi je blo tolk slabo, da sm zelena hodla u službo. Zdej pa nič od nič. Edino trebuh se mi že pozna. Očitno me bo spet fajn razpihnalo! Aja - pa Alena smo naučili, da ko ga uprašamo kje je dojenček, me nežno poboža po trebuhu in se ful smeji. Ful je posrečen. No, včasih tudi sfali trebuh in začne božat po zizah in se hitr spomni, da to je pa njammm in da mora majca it goooor. Drugače je pa te dni totaaalno scrkljan. Še lulat ne morem brez njega. Vsepovsod mi sledi, če pa slučajno kr zginem se pa tolk joče, da mislim, da se je pol stanovanja zrušlo na njega. Ko prilaufam in me vidi pa iz histeričnega joka kr na smeh potegne pa rokice k men. A je to psiha zarad dojenja al vrtca? Maj gad... Komi čakam da mine, ker mi gre na živce, da smo vsi trije v WC-ju, ko js lulam, se češem, tuširam... Kolumbo čestitke za soon to be "teta" Se slišimo mal kasneje, grem še svoje so pozdravit. A se res men nobena ne bo pridružila v novembru, ha punce? Ribicau - nikoli ne reci nikoli! Sej tist IUS se tud da vn prej, če želiš, pa isto mislim, da morš 3 mesce počakat preden zanosiš, tako kot pri tabletkah, tak da je s tega vidika enako. A ni? Uživajte, pišite, čaoo!
|