Anonimen
|
Čao punce! Vidim, da je kar nekaj naših malčkov bolanih. Veliko za vse, da se pozdravijo čimprej. Tudi mi smo med bubanimi. Sma se danes vrnila iz bolnice. Od petka sma bila hospitalizirana in na antibiotikih. Danes so naju k sreči spustili domov, sam vseeno mama še za 9 dni antibiotikov. Je baje mel neko bakterijsko vnetje in bronhitis. Mi je v petek okol 12h tako zakuhal, da sem ga na pol spečega stlačla v avto in kr k zdravniku, ta pa takoj napotnico. V Celju sma pa itak čakala 5 ur na sprejem A sploh morm omenjat, da se je Alen dru ko norc vsakič ko je vidu kako žensko v uniformi - zdravnico, sestro, čistilko... Zdej mi pančka, pol grema za 10 min. na luft ko je tak sonček, več pa itak ne smema. Tako, da naju tud ne bo v soboto. K večjemu šele naslednjo. Sem čist hin, ker u bolnici nism sestavla 2 uri spanca skupaj. Vsake tolk so naju zbujali, ker sma bla v reanimacijski sobi. Drugje pač ni blo placa - sumim, da so naju tud zato spustili ven. In pol so eclo noč sestre not hodle in prižigale luči, ker so iskale vsega boga tam po omarah... Sem ga morala vsako noč ene 5 ponovno uspavat, pol ob 6 h sma bla pa itak auf. Sem pa vidla svašta tam, tako da hvalabogu ni tako hudo pri nama. A vete, da so tudi bebike po 6 mes. same v bolnici - brez mam??? In kok se to pol dere... Pa nobene sestre nikjer... Sem se mogla kr zjokat, ko sem hodla mim. Uf, morm pozabit tole obdobje. Res je bil grozen vikend. Zdej se pa grem mal stisnat k mojmu lubiju, sma ga z Alenom tooooolk pogrešala. Pa en kup perila mam za zrihtat, ker on itak zna vse delat, sam kuhat pa prat ne. Pol mu pa velik ostane, a ne? Punce izkoristite sonček (tiste ko lahko), pa pozdravite se vsi, da bo res kako srečanje!
|