ribicau
|
Dobro jutro! Meeting v petek, cool! Prideva! Suhega kruha mamo pa doma tud za izvoz Včerej sem pa imela ferker čez dan....najprej po Evo in pol jo doma hitro nafutrat. Pol je šla spat in ne boste verjele, spala je vsega skupaj 40 min , midva pa popoldne ob 17ih še plavanje, men se je kr mešal! No pa sva preživele, Eva je bla ful zadovoljna, da sem jo spet dala v tečaj, samo ko sva se nazaj peljale, mi je 3 min pred domom zaspala, tko da sem jo potem mogla hitro zbudit, ker je bla pa ura že pol sedmih in če bi takrat zaspala, bi pol imel žurke ob polnoči. Je bla pa ful zmatrana, se ji je vidl! No žurke so ble vseeno ponoči, samo za kratek čas. Jest ne vem kaj je zdej to, vsak dan isto uro ona rastura tam po špampku, pa kaže s prstom na najino posteljo. Samo jo zdej nikol več ne dam k nama, če noče v svoji spat, nej se pa dere. vsem, ki ste se pravile hujšat. To je ful pohvalno. Jest bom poleg "manj žri", še fajn laufala. Zdej sem s sodelavko, ki je alpinistka zmenjena, da greva v ponedeljkih in sredah skup laufat.... če sva dve je takoj lažje se spravt, pa še tempo je bolj ubijavski. Upam, da bom zdržala, ker laufala že nisem skoraj dve leti. Nehala sem, ko sem bla skoraj 4 mesece noseča. Kolumbo gosenica je cool, naša jo je dobila za roj. dan in se kdaj spravi nanjo in prelaufa celo stanovanje, une žogice pa kr letijo iz gosenice .
|