Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Ko mi je še toliko hudo, vedno nekako najde pot do mene in mi tišči neke igrače v roke, naj se igram z njim, al pa kr da glavo v moje naročje. Kot da bi čutil... Ob strani mi stoji tudi moj dragi, sestra in kolegica, ki je v veselem pričakovanju in je danes bila na NS in je vse super
In vsakič znova, ko odprem našo stran...

dasi se tako dolgo zdržala brez pisanja!
...pa sej sem jo oblekla v škornje in vetrovko, ampak ni nč pomagal. No pol sem pa tamalo še mal k mojim peljala, jest sem šla pa sama nazaj. Pol se mi je pa kmal še moj pridružil in podal izjavo, da kaj pa če tamala kr pr mojih prespi in midva mal žurava...pa sem mu rekla, kr poklič mojo mami in se zmen in glej ga, res kliče in se je zmenu. Sva jo šla samo polubčkat in spat dat in je spala od 20ih do 7.30! Madona, doma nikol tko ne spi!
Danes pa jutri mu bom zbijala vročino, če ne bo kej višja, pol pa kr k zdravniku, če ne bo bolje. Sem tooooolk jezna, da vam sploh ne znam povedat. Posebi zato, ker imamo v petek urologa za kožico in zdej itak ne mormo it, ker je bolan - mi ne zgleda, da bo kaj hitro boljši.
.