Anonimen
|
Čao punce moje! Js se vam moram vsem po vrsti iz srca zahvalit za vso podporo in napisane besede... Nisem nič pozabla na vas, čeprav se mogoče zdi tako. Sam ko pridem na RR, takoj letim na temo o SS in pol nimam volje za nič drugega. Pa še Alen mi je zvečer ful zakuhal, je mel kr 39,1 vročine. To pa zato, ker je naš pametni ati celo nedeljo z njim okol vozičku kr u brezrokavniku in tanki majčki! Danes pa jutri mu bom zbijala vročino, če ne bo kej višja, pol pa kr k zdravniku, če ne bo bolje. Sem tooooolk jezna, da vam sploh ne znam povedat. Posebi zato, ker imamo v petek urologa za kožico in zdej itak ne mormo it, ker je bolan - mi ne zgleda, da bo kaj hitro boljši. Zdej pa spet kakih 5 mesecev čakanja. Pa še tašča je bla učeri cela pametna... Me kr vsi po vrsti živcirajo... Itak pa nobedn ne ve, da sem imela SS razen sester (moja in njegova), tak da me nobedn ne špara. In sma se učeri fajn ruknale, ker nisem mogla več bit tih! Pa še to me piz..., da njegova sestra ve za SS in me do sedaj ni niti 1* poklicala, da vpraša kako sem. A ko pa je treba delat cele seminarske, eseje in raziskovalne naloge me pa lahka 24 ur na dan kliče. Sem tttooooollllk jezna in razočarana, da vam povedat ne znam! Vedno sem bla tih, češ žlahta.... E zdej bojo pa kasirali vsi po vrsti, najprej pa oni dve s taščo! Pa še avto nama je zakrknu - je že od učeri na popravilu, tako da upam, da ga dans dobimo. Pišuka! Edina dobra novica danes je ta, da je moja sekica dobila službo!!! In to pri zobozdravniku - bo sestra! Sem tolk vesela za njo!!! Evo, moja čebelca že brenči...
|