Anonimen
|
Ojlaaa! Radnička klasa tudi na broju! Kolumbo raztura! OOOMMMMMMMM - da zmagaš, ne se pustit motit oni na zavodu. Atena tebi pa vse pohvale za tele maratone! Svaka ti čast! Le kje so ostale februarčice? Midva z Alenom sma malprej kr zaspala, sem ga hotla uspavat - itak odkar je v vrtcu zaspi sam, ampak ga tolk pogrešam, da sm mu hotla družbo delat, pa sm ga mal božala in so se mi rolete spustile Zdej je Alen že v kinderpetu, mami pa v nizkem štartu za tuš. Jutri bo pester dan, že za prvi vikend sem si prinesla domov delo. Morm neke stvari še mal preštudirat, ker je fuuuul velik novosti za mene. Zdejšnja tajnica-knjigovodkinja, ko mene uči bo z mano samo še drugi teden, pol pa kr sama štartam. Bbrrrr! Upam, da sfuram zadeve tako kot se gre. Mi je že danes glavna sestra v zavodu povedala, da jo bom težko nadomestila. Ampak saj bo.... V glavnem - naša direktorica je zakon! Sem šla danes do nje in ji povedala za delovni čas in vrtec, pa je rekla kr da nej z naslednjim ponedeljkom, to je 16.6. kr začnem z novim del. časom - od 7-15h V glavn4em vse je tipi topi, razen stanovanja. Tega podviga se bom lotila jutri. Aja - pa Alen mi je danes zakuhal. Upam, da se stanje umiri, ker če zboli Smo imeli v planu, da bi ga tašča pazila v primeru bolezni, ampak mi zdejle v četrtek naredila tako sranje, da V glavnem, se bomo morali drugače znajti! Nč, grem pod tuš, pol se pa mal stiskat. Pa pište kej, da bom mela kej za brat! OZ. zgledujte se po Kolumbo! Čaooo!
|