Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Danes še par stvari dokončam, pol s ponedeljkom pa prešaltam v drugo.
En teden v vrtcu, en teden doma. Za znoret! Pa še vrtca ni navajen in pol ko gre po kakem tednu nazaj, je taka kriza....
Včeraj je spet šel v vrtec. Zjutraj je tolk joku, da je groza. Sem mislila, da bom morala v igralnico ti. (vedno počakam par min. pred igralnico, da me ne vidi) In ponavadi utihne po kaki minuti, ga zamotijo, včasih pa
Sej v bistvu ko je sveže pomolzeno (molze tedaj, ko js pridem, prej ne) nima nobenega vonja, sam ko pa probaš spit pa..... Ni fajn, no. Kako se pa vam to zd, glede na starost naših malčkov?
Čist sm naspidirana! Učeri sem mela generalko od 7h zvečer, ker mi je Alen zaspal. Končno je nekdo krpo v roke vzel v naši bajti!