Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Učeri seveda prešpricala matinejo, ker sem mislila, da bom tla spolirala v 30 min. Aha... malo sutra! In pol še tuš, pa pripravit cote za danes in je že bla ura 00.06
Ampak je pa res, da smo učeri bli vsi bolj pozni - večerja šele ob 20.30h in Alen je šel spat okol 21h, to pa zato, ker je učeri prespal celo popoldne. Upam, da bo danes zdržal v vrtcu.
Sam v službi zaključim, pa spakiram zadnje detajle, pol pa spat za par uric in okol 4h štart!
In pol smo ji parkrat na željo mojega
hotli uztrežit in ga dat na kahlo, pa ni šans. Pol je seveda 2x pokaku celo dnevno in sem rekla da zdej pa dost. Školjka al pa nič. Sam še kr nismo kupli tistega nastavka.Ga pa je moja mama kr na školjko dala tu pa tam, sicer se te zadeve še ni nobedn resno lotil, ampak ok, bo že.
A uporablja katera epilator? Js sm si učeri enega naročila, pa da sprobamo zadevo.
Zdej grem pa delat. Se še javim kasneje, ker je tak cajt v mesecu, da ni glih ne vem kolk dela.