Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

? tud če je bil test pred nekaj dnevi -? prejšnji teden je bil - tudi krnvi test, ki sem ga morala it delat.to se res dogaja?ja, upam, da sem
. bomo videli. sporočim
upam, da se kmalu kaksna javi. majch to pa vem kak je ko peeeeeeceeeeee se predobro
upam, da ti cimpprej mine pa da danes zagledas plusek
ce mehur nebo boljse pa si kupi ursi caj je bolsi od vseh antibiotikov in vsega. al pa v 2 dcl vode zmesaj 2 zlici meda pa 2 zlici cimeta pa to spij. zlici cimeta ne rabita bit ful polni tak bolj napol. to odstrani vse bakterije
moja bt pa ni vec tako visoka
malo me se sicer po jajcnikih spika pa zbudla sem se taaaak lacna kot da ze 3 tedne nisem nic jedla. ponavadi pa se morem zjutraj prisilit da spijem tisti sejk (herbalife) ker sploh nisem lacna. no danes sem ga spila z velikim uzitkom pa se jagode sem zmiksala v njega. drzim pesti da se cimprej javi kaka rozika!!!!
. prsi mam pa trde, no zelo čvrste, kar mojega zelo veseli
. a tebi zamuja?
(odlično ste to naredile), vsem ki še pa čakate pa dost
domov in bo kosilo.a se mi meša al kaj????