Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Kako naredimo da imamo en urnik s hranjenjem in spanjem? Ima katera kak nasvet? Berem da ima jih ze dosti nek urnik, pri nas je vsak dan drugacen. Pomagajte!!
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 4.2.2008 14:20:39 >
ne vem či ti pri temlahko kdo pomaga. Mi imamo srečo drugi teden bo star 2 meseca in že ima svoj ritem na vsake 3 do 3,5 ure hoče jesti , ponoči se pa dojiva samo enkrat , ponavadi okrog 3 in potem je do 6 zjutraj mir. Kaj sem naredila??? Ne vem , kar sam je padel v a ritem. Je pa tudi kakšen dan še izjema in pade čisto ven z ritma.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 4.2.2008 14:21:10 >
Ritem si vsak ustvari sam. Od začetka se mu moraš ti prilagajati, sčasoma pa ti preide vse v rutino in se stanje uredi. Moja je stara 2 meseca in še zdaj čez dan papca ko ji paše. Včasih tudi na 2 uri, včasih 3, 4......... Čisto različno.
Edino zvečer pa vedno ob istem času kopanje in spanje. Se je tako navadila da ponavadi ob 10 uri zaspi in potem spi do 4-5. Takrat se podojima in zaspi nazaj do 7-8. Pol pa kak ji pač je- vsak dan drugače.
Ne se obremenjevat z takimi stvarmi , uživaj raje ob .
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 4.2.2008 14:21:24 >
Vsak dojenček si ustvari svoj ritem. Moj bo naprimer tako, pa tako, tvoj dojenček spet drugače. Ne sekiraj se, počakaj še nekaj časa, ko bo res ritem ujel.