Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
tudi tvoja mizica je prišla z nami....
Ampak sej veš: ementalarji pa to. Pa še euforija navdušenja in sem čist pozabila povedat....
Počakajmo, da se Lepa posadka oglasi in kaj pametnega predlaga... Plačala jo je pa NiLE..... Ja, mal smo zakomplicirale, ampak imamo pa jo!
). Zvečer predno greva spat pa okno zapreva.... 
, se sedaj ko se spomnim mi ni dobro.
si je omislil fasado še preden rodim.tak da sredi marca že pričnejo z delom.še s tem me bojo matrali (še sreča da ne rabim nič za hrano skrbet in jim kuhat).Pa jaz bom itak sam nadzorni
igrala.je tak srečen,sam da je v naši bližini.Bi najraje bil kar v hiši.sam je mal prevelik,saj občasno ga imamo notri,ampak mene pol te dlake motijo (čeprav je kratkodlak).Je pa pravi crtljivček.
.
na kupu.
v bušiju sva pojedla kosilo (segedin in krompir v kosih), polnozrnat rižev narastek s slivami bo pa za večerjo. Kaj čem, tudi z diabetesom se ne morem izogniti priboljškom, samo sedaj so bolj zdrave sestavine noter...
. Včasih je prav fajn kaj napisat neznancu.
otročička sta živahna in ne potrebujeta kisika
.ati in mami pa presrečna!