Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
menstruacije ne pričakujem 12.2. 7.2.2008 18:11:33
leonida
Menstruacije ne pričakujem 12.2. Upam da tečke ne bo!! Zdaj pa nimam nič znakov kod prejšnič...bilo je vse mogoče od napetih prs do špikanja....zdaj pa nič.
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 8.2.2008 7:45:29 >
ne veš kaj je zanimivo ? Da sem se zdaj full umirila, verjetno zato nimam namišljenih zanakov. Pavim kar bo pa bo. Tudi ovulacije nisem imela tako boleče kot ponavadi, ker nisem imela zamar. Res se ne bom sekirala, nima smisla bomo že zibali, ko bomo pripravljeni nato. In tudi s seksom se ne obremenjujem kod ponavadi, da sva mogla vsak drugi dan. Takrat ko nama zapaše,akcija.
ja bomo vidli kaj nas čaka. Se je prijelo al se ni. jaz sem bila že tolikokrat razočarana, da kar mislim da ne bom nikoli srečka nosečka. Kakor bo Bog dal tako pa bo. A ne?
Tudi jaz neeee pričakujem , nekje 14.2.(takrat je 14 dan od IUI). Me je danes bolelo malo v spodnjem delu trebuha, pa jajčniki malo, tako da ne vem kako bo... Stiskam pesti tudi za vse vas, da bomo imele debeli plusek!!!
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 8:59:22
LunaLuna
Jaz je pa nisem pričakovala 7. 2. in je res še ni. Test sem naredila in je bil negativen. Znakov nimam nobenih. Čisto nič! Res ne vem, kaj naj naredim. Verjetno gre samo za zamujanje in nič drugega. Srečno vsem.
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 10:50:14
LunaLuna
Hvala za spodbune besede. Sam rajši nične upam več misliti, da bi res lahko bilo kaj. Sem bila ravno v trgovini in si kupila cel kup vložkov. Sem prepričana, da jih bom potrewbovala.
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 11:43:10
leonida
mmanca.....a res te je tako bolelo kod pričakovana menstruacijo ? Veš jaz si kar mislim, da more biti vse brez bolečin. . Hvala ti, za vzpodbudne besed.
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 17:09:02
YULIAH
Draga Leonida! Tudi mene skrbi kako in kaj, saj je človek po tolikem času neuspehov že malo skeptičen, vendar vseeno raje misli pozitivno. To bo pomagalo tebi, ker boš bolj sproščena! Držim pesti zate!!!!
RE: menstruacije ne pričakujem 12.2. 9.2.2008 17:52:13
leonida
Zdaj sem malo brskala po netu, tudi po drugih forumih in zasledila, da veliko deklet ko so zanosile so imele podobne bolečine da bodo dobile menstruacijo. In so potem zagledale magični plusek.